DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2062832-0,48%
Antalya
21°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Üniversitesi’nde “Minik Şefler Atölyesi”

Alanya Üniversitesi’nde “Minik Şefler Atölyesi”

ABONE OL
12:40 - 24 Ekim 2023 12:40
Alanya Üniversitesi’nde “Minik Şefler Atölyesi”
1

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Üniversitesi, Dünya Aşçılar Günü’nü dolayısıyla “Minik Şefler Atölyesi” adı altında renkli bir etkinlik düzenledi.
Bu özel atölye etkinliğinde, geleceğin şefleri olarak nitelendirilen minik katılımcılar, çeşitli kurabiyeler hazırlayarak ailelerine ikram ettiler.

Etkinlik, Alanya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Saygı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Esra Mankan, Aşçılık Programı Öğr. Gör. Selma Lubabe Erdoğan, Aşçılık Programı Öğr. Gör. Songül Çoban, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Arş. Gör. Aslı Yerlikaya, Arş. Gör. Ayşe Muslu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları 3. sınıf öğrencisi Emin Gülden, Aşçılık Programı 2. sınıf öğrencilerinden Ahsen Zeliha Eryılmaz ve Meded Kaygusuz’un rehberliğiyle gerçekleşti.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Esra Mankan, etkinliğin önemine vurgu yaparak, “Bugün burada geleceğin şefleri konseptiyle minik şeflerimizi ağırladık. Hepsi birbirinden yetenekli ve istekli 7 minik şefimizle rengarenk kurabiyeler yaptık. Bizim için ve miniklerimiz için de oldukça önemli ve eğlenceli bir deneyim oldu. Üniversitemizin desteğiyle bu tür etkinliklere devam edeceğiz” dedi.

20 Ekim Dünya Aşçılar Günü Minik Şefler Atölyesi’nin koordinatörlüğünü üstlenen Aşçılık Programı Öğr. Gör. Selma Lubabe Erdoğan ise şunları paylaştı: “20 Ekim Dünya Aşçılar Günü kapsamında çok eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirdik. Minik şeflerimizi üniversitemizde ağırlamak, bu özel günü daha anlamlı kıldı. İyi bir aşçı olabilmek için öncelikle mutfakta zaman geçirmekten keyif almak gerekir. Biz bugün minik şeflerimizle birlikte mutfakta keyifli zaman geçirdik. Katılımlarından dolayı miniklere ve ailelerine teşekkür ediyoruz. Alanya Üniversitesi olarak bu ve benzeri etkinlikleri düzenlemekten gurur duyuyoruz.”

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.