DOLAR 32,4006 0.09%
EURO 34,7753 -0.09%
ALTIN 2.396,16-0,02
BITCOIN 19372904,43%
Antalya
22°

AÇIK

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da Dünya Şampiyonu’na coşkulu karşılama

Alanya’da Dünya Şampiyonu’na coşkulu karşılama

ABONE OL
17:56 - 9 Aralık 2021 17:56
Alanya’da Dünya Şampiyonu’na coşkulu karşılama
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Dünya Superbike Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonu olan Toprak Razgatlıoğlu, Alanya’da büyük sevinçle karşılandı. Duygularını paylaşan Razgatlıoğlu, “Dünya şampiyonluğu olmak kolay değil. 8 ay mücadele ettik. Her sporla uğraşan gencin hayali dünya şampiyonu olmak. Bu hayalimi gerçekleştirdin. Bunu hep beraber yaptık. Bu bizim dünya şampiyonluğumuz” diye konuştu.

Dünya Superbike Şampiyonu olarak Alanya’ya büyük bir gurur yaşatan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Alanya’da meşalelerle karşılandı. Endonezya yarışından sonra Dünya Şampiyonluğu’nu ilan eden Toprak Razgatlıoğlu, geçtiğimiz günlerde Monaco’da, Monaco Prensi Albert’in de katıldığı organizasyonda Dünya Superbike Şampiyonu ödülünü almış ve ülkemize büyük bir gurur yaşatmıştı. Son yarışın ardından 2 hafta sonra bugün doğup büyüdüğü Alanya’ya gelen Toprak Razgatlıoğlu için Atatürk Anıtı önünde karşılama töreni yapıldı. Törene Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Motosikletlilerin eşlik ettiği Razgatlıoğlu, Atatürk Anıtı önünde meşaleler ile karşılandı.

“HEM ALANYA’NIN HEM DE TÜRKİYE’NİN GURURU’

Razgatlıoğlu için düzenlenen törende önce konuşan Kıldırgıcı, Toprak’ın hem Alanya’nın hem de Türkiye’nin gururu olduğunu söyledi.

“DÜNYA ŞAMPİYONU OLACAKSIN DEMİŞTİM”

Toprak’ın başarısının kolay bir başarı olmadığını ifade eden Çavuşoğlu da, “Özellikle motosikletin üzerinde yarışmak çok kolay değil. En son gidişinde dünya şampiyonu olacaksın demiştim. Toprak bize rahmetli Arif abinin emaneti. Babasının ondan istediği başarıları Toprak bugün başardı. Bu başarıyı yaşattığı için Alanya olarak ona minnettarız” diye konuştu.

“BİRÇOK DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU YAŞATACAKSIN”

Alanya’nın ilklerin kenti olduğunu vurgulayan Başkan Yücel de, “Bugün Toprak kardeşimiz hem Alanya hem ülkemize gurur yaşattı. Toprak’ın çocukluğunu biliyoruz. Biz senin daha birçok dünya şampiyonluğunu yaşatacağını hayal ediyoruz. Yolun açık olsun” ifadelerini kullandı.

“EN ÇOK ALANYALILARI GURURLANDIRDI”

Ürkmezer de, “Toprak en başta ülkemizi en çok da Alanyalıları gururlandırdı. İnşallah daha nice güzel başarılara ulaşmasını temenni ediyorum” dedi.

“BU BİZİM DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUMUZ”

Katılımcılarla duygularını paylaşan Toprak Razgatlıoğlu da, “Dünya şampiyonluğu olmak kolay değil. 8 ay mücadele ettik. Her sporla uğraşan gencin hayali dünya şampiyonu olmak. Bu hayalimi gerçekleştirdin. Bunu hep beraber yaptık. Bu bizim dünya şampiyonluğumuz. Herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Razgatlıoğlu’na Türk bayrağı tablosu hediye edildi. Razgatlıoğlu daha sonra protokol üyeleri ile beraber kazandığı kupayla fotoğraf çektirdi.

“SADECE KENDİ ADIMA SEVİNMEDİM”

Kendisi için hazırlanan hatıra panosu önünde vatandaşla fotoğraf çektiren Razgatlıoğlu, ardından basının sorularını cevapladı. Şaşırdığını ve duygulandığını ifade eden Razgatlıoğlu, “Mutlu oldum. Dünya şampiyonluğumu kendi adıma almadım. Biz şampiyon olduk. O yüzden sadece kendi adıma sevinmedim. Ülkem, Alanya adına çok seviniyorum. Çünkü inanılmaz bir şeyi başardım. İlk defa bir Türk dünya şampiyonu oldu. Böyle bir karşılama için herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

,

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.