DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20758961,97%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da Ela bebeğe destek sürüyor

Alanya’da Ela bebeğe destek sürüyor

ABONE OL
16:14 - 25 Mart 2022 16:14
Alanya’da Ela bebeğe destek sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Ela bebeğe yardım amacıyla kermes düzenleyen Esnaf Odası’nın Başkanı Nuri Demir, “Ahmet bebek için elimizden geleni yaptık ama Ela bebek için bazıları nedense duyarsız kalıyor. Önümüzde Ramazan ayı var. Zenginlerin zekatını, hayrını göstermesini diliyorum. Yoksa Ela bebeği kaybedeceğiz” dedi.

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) tarafından SMA 1 Tip hastası Ela bebek yararına kermes düzenlenmesi amacıyla kermes düzenlendi. Hacımemişler Camii önünde düzenlenen kermese ALESO Başkanı Nuri Demir, ALESO Yönetim Kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

“HEPİMİZİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI LAZIM”

Alanya’da Ahmet bebeğin ardından ikinci olarak aynı hastalığa Ela bebekte rastlandığını ifade eden Demir, ilçede yaşayan tüm vatandaşların Ela bebeğin tedavisine katkı sağlamasını istedi. Demir, “Biz Ahmet bebek için elimizden geleni yaptık ama Ela bebek için bazıları nedense duyarsız kalıyor. Biz de bir öncülük yapmak istedik ve kermes düzenledik. Oda yönetimi olarak ALESO’dan bir kuruş harcamadan gönüldaşlarımız, esnafımız ve yönetim kurulumuzla katkı sağladık. Ela bebek bizim kendi çocuğumuz, torunumuz da olabilir ama bu Alanya’mızın bir bebeği. Hepimizin elini taşın altına koyması lazım. Kermesimiz güzel gidiyor. Her şehit meyve, pasta, tatlı, yiyecek var. Sabahtan bu yana kermesimiz yoğundu. İnşallah Ela bebeğe bir nebze de olsa katkısı olur diye düşünüyorum. Alanya’da yaşayan herkesin Ela bebeğin tedavisine katkı sağlamasını diliyorum. Bu kermeslerle toplanacak bir para değil. Yüklü bir para gerekiyor. Önümüzde Ramazan ayı var. Zenginlerin zekatını, hayrını göstermesini diliyorum. Yoksa Ela bebeği kaybedeceğiz” dedi.

“HERKES AZ, ÇOK DEMESİN KATKIDA BULUNSUN”

Alanya halkının Ela bebeğe yardım konusunda Ahmet bebek kadar duyarlı olmadığı da sorulan Demir, “Burada fitili ateşlemek lazım. İnşallah fitili ateşlemiş oluruz. Herkes elini cebine atar, Ela bebeği de kurtarırız. Alanya’ya da bu yakışır. Herkesi yardım bekleyen Ela bebeğe destek olmaya davet ediyorum. Herkes az, çok demesin katkıda bulunsun” diye konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.