DOLAR 32,4657 0.22%
EURO 34,9151 0.05%
ALTIN 2.395,55-0,04
BITCOIN 19250472,46%
Antalya
23°

AÇIK

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da Ela bebek için seferberlik sürüyor

Alanya’da Ela bebek için seferberlik sürüyor

ABONE OL
17:41 - 1 Nisan 2022 17:41
Alanya’da Ela bebek için seferberlik sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanyalı SMA TİP 1 hastası Ela bebeğin yurtdışı tedavisi için “Ela’ya Umut Ol” sloganıyla çeşitli yardım kampanyaları düzenlenmeye devam ediyor.
Hayrullah ve Nuray Ünal çiftinin SMA TİP 1 hastalığıyla mücadele eden bebekleri Ela’nın yurtdışı tedavisi için kermes etkinliklerinin yanı sıra bir çok yardım kampanyaları düzenleniyor.
Bu kapsamda Alanya Müftülüğü’ne bağlı Kestel Mahallesi Çarşı Camii Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrenciler Muhammet Müftüoğlu Camii yanında gönüllüler tarafından kurulan kermesi ziyaret ederek almış oldukları ürünlerle bizzat destekte bulundular.
Etkinlikle ilgili bilgi veren Kestel Mahallesi Çarşı Camii Kur’an Kursu Öğreticisi Şerife Aktan şu ifadelere yer verdi: “SMA TİP 1 hastalığıyla mücadele eden Ela bebeğimizin yurtdışındaki tedavisine destek amacıyla Muhammet Müftüoğlu Camii yanında kurulan kermesi Kur’an kursu öğrencilerimizle birlikte ziyaret ederek almış olduğumuz ürünlerle bir nebze de olsa destekte bulunmak istedik. Umarım Ela bebeğin yurtdışındaki Zolgensma gen tedavisi için gerekli meblağ en kısa zamanda toplanır ve bir an önce tedaviye başlanır. Yüce Rabbim başta Ela bebek olmak üzere tüm hastalarımıza acil şifalar ihsan eylesin ”dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.