DOLAR 32,3258 -0.21%
EURO 34,8674 -0.07%
ALTIN 2.399,830,29
BITCOIN 20717101,02%
Antalya
23°

AÇIK

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DA HASTALARA UMUT OLDULAR

ALANYA’DA HASTALARA UMUT OLDULAR

ABONE OL
09:19 - 7 Mayıs 2021 09:19
ALANYA’DA HASTALARA UMUT OLDULAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Günlük 20’yi bulan kan bağışı nedeniyle stoklarda yaşanan azalma sonucu etkinlik düzenleyen Kızılay Alanya Şubesi, aylar sonra kan bağışında rekor kırıldığını belirtti

Koronavirüs vaka sayılarındaki yükseliş, Ramazan ayı ve hayata geçirilen tam kapanma uygulaması ile birlikte, kan bağışı yapanların sayılarında ciddi düşüş yaşanmaya başladı. Alanya’da günlük bağışçı sayısı 50 olması gerekirken, son günlerde bu sayı 20’ye kadar düştü. Yaşanan durum sonucu kan stoklarında da azalma meydana geldi. Kızılay Alanya Şubesi de kan bağışını arttırmak için etkinlik düzenledi. Bu etkinlik sonucu aylar sonra kan almada rekor kırıldı.

Alanya Kızılay Şubesi Yönetimi ve gönüllüleri, kan bağışlarındaki düşüş ve ortaya çıkan hayati tehlikelere dur demek için, hep birlikte kan verdiler. Son ayların kan alma rekorunun kırılmasını sağlayan etkinlik hastalara umut oldu. Tüm Alanya kamuoyuna çağrı yapan şube başkanı Dr. Mehmet Dikici, kan stoklarında ve bağışlarındaki azalmanın oluşturduğu büyük tehlikeye dikkat çekerek herkesi kan bağışına davet etti. Etkinlikleri düzenleyen şube gençlik kollarına ve gönüllülere çok teşekkür etti. Tüm Alanya’yı karşılıksız iyilik hareketine davet ederek, kan bağışlarının devamı için kamuoyunu duyarlı olmaya çağırdı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.