DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2041966-1,18%
Antalya
22°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da İyi Parti’ye katıldı gözaltına alındı

Alanya’da İyi Parti’ye katıldı gözaltına alındı

ABONE OL
08:37 - 1 Ekim 2023 08:37
Alanya’da İyi Parti’ye katıldı gözaltına alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi’nde uzun yıllar memuriyet görevini yerine getirip geçtiğimiz günlerde emekli olan ve emekli olduğu gün İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı saflarına katılan Süleyman Hilmi Erdoğan’ın iddiaya göre, bildiklerini konuşmasından korkularak apar topar gözaltına alınıp evinin aranması ve teknolojik ekipmanlarına el konulmasına İyi Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe’den tepki geldi.

Bahçe, şu açıklamayı yaptı:

“Yerel seçimlerde en büyük korkunuz ve koltuklarınızı elinizden alacak İyi Parti’nin kıymetli üyesine yapılanları şiddetle kınıyoruz. Emniyet ve savcılığın da şehrimizde bunca disiplin ve usulsüzlük sorunları varken bir şikayet üstüne sanki ‘terörist’ avlarcasına hareket etmesi bizleri hayrete düşürmüş durumdadır. Sırf Alanya Belediyesi yöneticileri hakkında beyanat vermesi, bildiklerini dile getirmesi, suç duyurusunda bulunması ‘operasyon’ düzenleme nedeni ise hadi buyurun…

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e yakınlığı ile bilinen ve yine Alanya Belediyesi tarafından yıkım kararı verilen Murat Topçu’ya ait Gazipaşa yolu üzerindeki usulsüz oteli yıkın! Hatta önce baskın yapıp teknolojik ekipmanlarına el koyun! Adaletin siyasetin ve sermayenin gücü karşısında yumruğunu masaya vurmasını talep ederken o yumruk devletine ve milletine onuru ve gururu ile hizmet etmiş kişilere vuruluyor. Yenilmek korkusu ile uykuları kaçan yerel iktidarın manipülasyonlarına artık halk inanmıyor, resmî kurumlarımızın da adeta ‘sırf acaba elinde ne var’ merakı ile çok az zamanı kalan yerel iktidarın manipülasyonuna gelmemesini canı gönülden arzu ediyoruz.

Efendiler! Sefayı siz sürdünüz, çileyi Alanya halkına reva gördünüz. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, tüm gücünüzle üzerimizde ne kadar baskı kurmaya çalışırsanız çalışın ne bizler, ne de bir üyemiz sizden korkmaz! Vallahi de billahi de bir adım geri atmaz. Zamanınız tükendi, biz geliyor; siz gidiyorsunuz.”

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.