DOLAR 32,3867 0.2%
EURO 35,0987 -0.02%
ALTIN 2.323,690,20
BITCOIN 2271658-0,23%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da okullara toplam 38 ödül

Alanya’da okullara toplam 38 ödül

ABONE OL
12:18 - 8 Temmuz 2021 12:18
Alanya’da okullara toplam 38 ödül
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

2020 Yılı eTwinning faaliyetleri kapsamında Antalya genelinde öğretmenler 503 eTwinning kalite etiketi almaya hak kazandı.
Kalite etiketi alan okul ve öğretmenlere Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından AKM Aspendos Salonu’nda düzenlenen ‘eTwinning Kalite Etiketi Ödül Töreni’nde ödülleri verildi. Düzenlenen törende Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullardan 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı eTwinning faaliyetleri kapsamında 9 öğretmen eTwinning projeleri yaparak ödül almayı hak etti. Ödül töreninde Alanya 8 Avrupa Kalite Etiketi, 18 Ulusal Kalite Etiketi, 4 Avrupa Kalite Etiketi Okul Levhası, 4 Ulusal Kalite Etiketi Okul Levhası, 4 eTwinning Okulu Levhası olmak üzere toplamda 38 kalite etiketi ile ödüllendirildi.

“DAHA ÇOK KATILIMLA FAYDALI OLACAĞIZ”

Kalite Etiketi Ödülü alan öğretmenler ve okul müdürleri tören sonrasında Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz‘ı makamında ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, okul yöneticileri ve öğretmenlere yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Yılmaz, “Önümüzdeki süreçte bu alanda daha çok katılımla öğrencilerimize faydalı olacağımıza inanıyorum. Öğretmen, öğrenci, veli ve okullarımıza farklı çalışma alanları ve bakış açıları kazandıran, yeteneklerini geliştiren, ufuk açan bu tür faaliyetlerin daha da artması hepimizi gururlandırıyor. Ödül alan tüm öğretmenlerimi tebrik edip başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

ALANYA İLÇESİ 2020 YILI ETWİNNİNG KALİTE ETİKETİ

ALAN ÖĞRETMENLER Belkis Ergün -Cikcilli Mehmet Emine Öncü İlkokulu Dilek Ekici- Alanya Anaokulu Fatma Rümeysa Biçer -Alaattin Keykubat Anaokulu Gülşah Celali -Şehit Cennet Yiğit Anaokulu Hülya çevik -Değirmendere İlkokulu Hatice Eftal Emir- Gönül Kemal Reisoğlu İlkokulu Sercan Alkaç- Tahir Tuluk Ortaokulu Ümran Tuncer- Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yasemin Canlı –Şehit Cennet Yiğit Anaokulu

AVRUPA KALİTE ETİKETİ LEVHASI ALAN OKULLAR

Cikcilli Mehmet Emine Öncü ilkokulu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Tahir Tuluk Ortaokulu Gönül Kemal Reisoğlu İlkokul

ULUSAL KALİTE ETİKETİ LEVHASI ALAN OKULLAR

Değirmendere İlkokulu Alanya Anaokulu Şehit Cennet Yiğit Anaokulu Alaattin Keykubat Anaokulu

ALANYA ETWİNNİNG OKULU OLAN OKULLARIMIZ

Cikcilli Mehmet Emine Öncü İlkokulu Şehit Cennet Yiğit Anaokulu Alaattin Keykubat Anaokulu Tahir Tuluk Ortaokulu

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.