DOLAR 32,5625 0.03%
EURO 34,8662 -0.06%
ALTIN 2.431,120,07
BITCOIN 2106051-3,22%
Antalya
26°

PARÇALI BULUTLU

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DA ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI

ALANYA’DA ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI

ABONE OL
11:36 - 11 Mayıs 2021 11:36
ALANYA’DA ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Müftülüğü’ne bağlı Kur’an Kursu öğreticileri ‘Anneler Günü’ dolayısıyla şehit annelerinin ‘Anneler Günü’nü çevrim içi kutladı.

Alanya Müftülüğü’ne bağlı Hacı Gülser Bulut Kur’an Kursu Öğreticisi Saliha Toksöz Çomulu ve Tosmur Mahallesi Kur’an Kursu Öğreticisi aynı zamanda Hastane Manevi Destek Uzmanı Ayşe Güllü, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla ilçedeki şehit anneleriyle çevrim içi buluşma gerçekleştirdi.
Buluşmada Şehit Ümit Sercan’ın annesi Gülten Sercan, Şehit Yusuf Önder’in annesi Sevcan Önder ve Şehit Nur Abdi Ağar’ın annesi Özgül Türk’ün ‘Anneler Günü’ tebrik edilerek günün anlam ve önemine binaen sohbet gerçekleştirildi.

“GÖNÜLLERİNİ ALMAYA ÇALIŞTIK”

Bazı teknolojik nedenlerle çevrimiçi buluşmaya katılamayan Şehit Coşkun Nazilli’nin annesi Sultan Nazilli ve Şehit Fatih Uysal’ın annesi Gülsüm Uysal da telefonla aranarak ‘Anneler Günü’ tebrik edildi. Konuyla ilgili bilgiler veren Gülser Bulut Kur’an Kursu Öğreticisi Saliha Toksöz Çomulu şu ifadelere yer verdi: “Dinimiz İslam, Allah’a ibadetten sonra anne ve babamıza iyilik etmemizi, hayır dualarını almaya vesile olacak davranışlarda bulunmamızı bizlere emrediyor. Onlara yapacağımız hizmet Allah’ın rızasını da kazanmamıza vesile olacaktır. Anne ve babaya iyilik etmek, hizmet etmek ve gönüllerini almak Allah’a ibadetten sonra, başka hiçbir davranışla elde edilemeyecek bir sevaptır. Bizler de ‘Anneler Günü’ vesilesiyle bizlere bu toprakları emanet bırakan şehitlerimizin anneleriyle çevrimiçi buluşarak ‘Anneler Günü’nü tebrik ettik ve gönüllerini almaya çalıştık. Çevrim içi ulaşamadığımız annelerimizi ise telefonla arayarak ‘Anneler Günü’nü tebrik ettik ve hal, hatırlarını sorduk. Bu vesileyle başta şehit annelerimiz olmak üzere bütün annelerin ‘Anneler Günü’nü tebrik ediyoruz.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.