DOLAR 32,3655 0.11%
EURO 35,1068 -0.14%
ALTIN 2.323,160,19
BITCOIN 22933532,35%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DAKİ KURBAN SATIŞ NOKTALARI İLAÇLANDI

ALANYA’DAKİ KURBAN SATIŞ NOKTALARI İLAÇLANDI

ABONE OL
12:06 - 20 Temmuz 2020 12:06
ALANYA’DAKİ KURBAN SATIŞ NOKTALARI İLAÇLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Alanya’da bulunan kurban satış ve kesim alanlarında ilaçlama çalışması yapıyor. Pandemi tedbirleri kapsamında kurban satış ve kesim alanlarında hijyen kuralları da en üst seviyede uygulanacak.

 

Antalyalıların sağlıklı ve temiz bir ortamda kurbanlık satışı, kesimi ve alım işlemi yapabilmesi için çevre temizliği ve hijyenine önem veren Büyükşehir Belediyesi, pandemi ve haşerelere karşı kurban satış ve kesim alanlarında dezenfekte işlemi yapıyor.

HİJYEN TEDBİRLERİ UYGULANACAK

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Dairesi Başkanlığı, Gazipaşa’dan Kaş’a 1385 personelle vektörel mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Antalya merkezi ve ilçelerde Kurban Bayramı öncesinde seferberlik halinde çalışma yürütüyor. Ekipler, hayvansal atıklar nedeniyle karasinek, sivrisinek ile hamam böceği gibi haşerelerin üremelerini önlemek için hayvan satış yerleri ilaçlama yapıyor. Vektör ile mücadele kapsamında satış yerlerinde çekici özellikte tuzak kurulumları ve yapışkanlı şerit uygulaması gerçekleştiriliyor.

İNSAN VE HAYVAN SAĞLIĞI ÖNCELİK

Kurban Bayramı sürecinde vatandaşlar ile satıcıların daha sağlıklı ortamda alışveriş yapabilmesi için hayvan satış yerlerinde sık sık Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlarla dezenfeksiyon işlemi uygulanacak.  Ayrıca hayvanların barınmakta olduğu yerler de ekipler tarafından ilaçlanacak. Ayrıca Kurban Bayramı’nda kesim yerlerinde dezenfeksiyon işlemi içinde ekipler hazır bulunacak.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.