DOLAR 32,3441 -0.25%
EURO 34,6798 -0.4%
ALTIN 2.413,72-0,86
BITCOIN 20455591,32%
Antalya
29°

AÇIK

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’daki pankart skandalında flaş GELİŞME!

Alanya’daki pankart skandalında flaş GELİŞME!

ABONE OL
13:47 - 17 Nisan 2024 13:47
Alanya’daki pankart skandalında flaş GELİŞME!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Alanya’ya gelerek CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik ile birlikte Alanya Belediye Sarayı arkasında miting düzenleyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in konuşması sırasında, terör örgütü lideri oldukları için halen cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’ya selam gönderen pankartları açan şahıslar tespit edilmişti.

Osman Tarık Özçelik’in seçim kampanyasını sabote etmek ve CHP’yi Alanya’da kamuoyu nazarında terör odaklarıyla işbirliği halinde göstermek için yapıldığı belirlenen pankart eyleminde görev alan kişi ve onları organize eden kişiler hakkında Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştu.

Elde edilen görüntüler ve organizasyon sırasında kaydedilen ses kayıtları da savcılığa teslim edildi. Kimler tarafından kayıt altına alındıkları anbean belirlenen görüntülerin sosyal medyada yayılmasının hemen ardından bu paylaşımları yapan bazı eski siyasiler, Alanya Belediyesi’nde halen aktif olarak görev yapan bir müdürün, bazı medya mensuplarının ve çok sayıda personelin de ifadelerine başvurulduğu öğrenildi.

CHP’yi kamuoyu önünde küçük düşürmek ve Özçelik’in seçim kampanyasını karalamak için yapıldığı anlaşılan pankart krizinde aktif rol aldığı iddia edilen Alanya Belediyesi’nde görevli üst düzey bir yönetici ile bazı sosyal medya fenomenleri ve personel hakkında dava açılmıştı.

CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nın davayı yakından takip ettiği ve gelişmeler ışığında önümüzdeki günlerde kamuoyuna ve CHP tabanına bir açıklama yapacağı belirtiliyor.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.