DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20695210,84%
Antalya
26°

AÇIK

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’dan Bakü’ye direkt uçuş yapabilirsiniz

Alanya’dan Bakü’ye direkt uçuş yapabilirsiniz

ABONE OL
12:55 - 11 Ekim 2022 12:55
Alanya’dan Bakü’ye direkt uçuş yapabilirsiniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Son yıllarda turizm sektöründe attığı adımlar ile her mevsim turistlerin ilgi odağı olmaya devam eden Azerbaycan’a Türkiye’den de pasaportsuz ve vizesiz kolayca seyahat etmek mümkün hale geldi. Sonbaharda Azerbaycan’a fotoğraflı ve çipli yeni kimlik kartı ile 30 günü aşmamak kaydıyla Ankara, İstanbul, İzmir, Bodrum, Antalya, Dalaman ve Alanya’dan direkt uçuş yapılabilecek.

Karşılıklı anlaşmalar sayesinde artık birçok ülkede vize konusunda rahatlayan Türk vatandaşları son dönemde özellikle ABD ve Avrupa ülkelerinde adeta çile çekiyor. İstenmeyen belge kalmıyor, 50’ye yakın belgeye rağmen süreç uzatılıyor ve seyahat tarihine yetişmeyen vizeler nedeniyle gezi süreci adeta tatsız bir deneyime dönüşüyor. Kardeş ülke Azerbaycan ise Türk vatandaşlarına pasaport dahi istemeden kapılarını açıyor. Azerbaycan’a sadece çipli yeni kimlik kartı ile seyahat edilebiliyor. Vize çilesi çekmek istemiyor, vizesiz, pasaportsuz keyifle yeni yerler keşfetmek isteyenler, tarihi, eşsiz doğası ve birbirinden güzel köylerinde doğayla iç içe bir tatil deneyimi sunan Azerbaycan’a rotasını çeviriyor. Son yıllarda turizm sektöründe attığı adımlar ile her mevsim turistlerin ilgi odağı olmaya devam eden Azerbaycan’a Türkiye’den de kolayca seyahat etmek mümkün. Vize istemeyen kardeş ülkeye, yolculuk İstanbul’dan uçakla Bakü’ye sadece 2 saat 10 dakika sürüyor. Kültürel yapısı, mimarileri, tarihi izleri ve yemyeşil doğasıyla görenleri kendine hayran bırakan ve gezilecek çok sayıda yere sahip olan Azerbaycan’da turizmin kalbi Bakü’de atıyor.

Sadece eylül ayında Türkiye’den 29.000’den fazla gezgin Azerbaycan’a seyahat ederken, siz de sonbaharda rotanızı Bakü’ye çevirmek isterseniz eğer fotoğraflı ve çipli yeni kimlik kartı ile 30 günü aşmamak kaydıyla Azerbaycan’a seyahat edilebilirken, Ankara, İstanbul, İzmir, Bodrum, Antalya, Dalaman ve Alanya’dan Bakü’ye direkt uçuş yapabilirsiniz.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.