DOLAR 32,4911 -0.02%
EURO 34,7780 -0.62%
ALTIN 2.438,860,12
BITCOIN 2061298-0,89%
Antalya
24°

AÇIK

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYALI TURİZMCİ BAŞKAN MUHALEFETE ÇATTI

ALANYALI TURİZMCİ BAŞKAN MUHALEFETE ÇATTI

ABONE OL
21:35 - 17 Ocak 2021 21:35
ALANYALI TURİZMCİ BAŞKAN MUHALEFETE ÇATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Hoted Kurucu Üyesi, Onursal Başkanı, Başdanışmanı, Executive House Keeper Müdürü, Turizmci, Eğitmen, Yazar ve Sanatçı Hakan Halit Yeni, muhalefet partilerinin yetersiz olduğunu belirterek, “Ey muhalefet, neredesiniz, neyin peşindesiniz? Çarşı pazar, bakkal, manav, market çayır çayır yanıyor, siz neredesiniz?” diye seslendi.

İşte, Hakan Halit Yeni’nin o açıklaması…

“…Önceden dolara bahane bulup, ekledikçe ekliyorlardı üstüne,  şimdi dolar düştü, düşüyor. Durmaksızın ekledikçe eklemeye devam ediyorlar. Fiyatlar tabiri caizse fireni boşalmış kamyon gibi ortalığı yıkıp yakıp geçiyor. Bu nasıl bir şeydir böyle.

Vatandaşın en büyük sorunu olan bu konuya kim dur diyecek? Bu sorunu kim dile getirecek? Vatandaşın içine düştüğü bu konuyla kim ilgilenecek? İnanılır gibi değil, cayır cayır yanıyor ortalık. İş yok güç yok. Üstüne üstlük birde pandemi belası. Tuzu kuru olanların umurunda olmayabilir ama maalesef durum bu!

Ey muhalefet, Allah aşkına şu politika yapma yöntemlerinizi bir değiştirin artık. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın üzerinden kavga etmeyi bıraksanız da, vatandaşın gerçek sorunlarına dönseniz diyorum. Hala anlamadınız mı, ya da ne zaman anlayacaksınız, kişiler üzerinden yürüttüğünüz bu kavgacı, vatandaşı hiç mi hiç ilgilendirmeyen, ürettiğiniz politikalarınızın hiç bir işe yaramadığını!
Bir tane muhalefet liderinin ağzından vatandaşı ilgilendiren, daha doğrusu vatandaşın cebiyle ilgili istikrarlı ve kararlı politikalar ürettiğini ne zaman göreceğiz, ne zaman duyacağız acaba? Bu işler arada laf olsun diye ağız ucuyla söylemekle olmuyor. Sizler yani muhalefet liderleri ve illerdeki, ilçelerdeki temsilcileri demedi demeyin.
Eğer sizler, vatandaşla alakası olmayan, vatandaşın cebini ilgilendirmeyen bu sürdürdüğünüz mevcut politikalarınıza devam ederseniz, iktidarı ancak ve ancak rüyanızda görürsünüz. Hatta bu gidişatınızla rüyanızda bile görmeniz mümkün değil.
Sizler bu kafayla devam ederseniz, ömrünüzün sonuna kadar bulunduğunuz yerlerde kalmaya mahkumsunuz. Erdoğan’la uğraşmayı bırakın da vatandaş ne diyor, gerçek sorunu nedir, ne istiyor ona bakın. Kendinizi ancak bu şekilde toparlayabilirsiniz. Vatandaş sizlerin Erdoğan takıntısından, koltuk kavgalarınızdan, ergenler gibi itişip, kakışmalarınızdan bıktı usandı. Ha sizler yerlerinizden memnunsanız o zaman söyleyecek söz yok. Vatandaşı ilgilendirmeyen konular üzerinden politika yapmaya devam edin.
Kendinize gelin ve sokağa inip milleti dinleyin. Vatandaş ne diyor, ne istiyor, neyle boğuşuyor, neyle cebelleşiyor dinleyin, derdine, gerçek sorunlarına, gerçek duygularına tercüman olup, gündemi bu yönde oluşturun. Meclis kürsülerinden konuşacağınız konu vatandaşın cebi olsun. Tabi aynı şeyler yönetenler için de geçerli. Ama yönetenler bu sorunlara yeterince eğilmeyip, göremiyorsa, işte gerçek muhalefete orada ihtiyaç vardır. Aksi halde size, yani muhalefete niye ihtiyaç olsun. Hazineden yardım alıp koltuk kavgası yapasınız diye mi gönderiyor bu millet sizi oraya? Uzun lafın kısası bırakın boş işlerle uğraşmayı da vatandaşı dinleyin. Çarşı pazar cayır cayır yanıyor.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.