DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20638000,62%
Antalya
26°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanyaspor – Galatasaray maçında duygu dolu anlar

Alanyaspor – Galatasaray maçında duygu dolu anlar

ABONE OL
10:07 - 27 Şubat 2023 10:07
Alanyaspor – Galatasaray maçında duygu dolu anlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Depremzedeler yararına düzenlenen hazırlık müsabakasında karşı karşıya gelen Corendon Alanyaspor ve Galatasaray maçı öncesi duygu dolu anlar yaşandı.
Corendon Alanyaspor ile Galatasaray, Alanya’da depremzedeler yararına hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Alanya’da saat 18.00’da başlayan maç öncesinde, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Tıklım tıklım dolan ve Türk bayrakları ile donatılan stada, ‘Sizi Asla Unutmayacağız, unutturmayacağız’ ve ‘Hepimiz Biriz’ yazılı pankart açıldı. Depremin etkilediği 11 ilin ismi, Türk bayrağı etrafına yazıldı. Antalya’ya getirilen depremzede vatandaşların da tribünlerden takip ettiği maçta, Alanyaspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve diğer kulüplerin taraftarları da yer aldı.
Her iki takım oyuncuları depremzede çocuklarla birlikte, “Türk Milleti Yaralarımızı Birlikte Saracağız” yazılı pankartla sahaya çıktı. Alanyaspor formalarında ise yine depremde etkilenen 11 ilin ismi yer aldı.
Karşılaşmanın yayın ve reklam gelirlerinin yanı sıra bilet satışından elde edilecek gelirlerin tamamı Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören depremzedelere bağışlanacak.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.