DOLAR 32,5611 0.22%
EURO 34,9840 -0.04%
ALTIN 2.446,550,44
BITCOIN 20914170,02%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’YI FUARDA YILDIZ EDT TEMSİL ETTİ

ALANYA’YI FUARDA YILDIZ EDT TEMSİL ETTİ

ABONE OL
15:00 - 29 Mart 2021 15:00
ALANYA’YI FUARDA YILDIZ EDT TEMSİL ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Otel Satın Alma Yöneticileri Derneği (TÜRSAD) tarafından düzenlenen 3. Türkiye Turizm Tedarik Fuarı’nda Alanya’yı Saadet Sezen Tavlı ve Mehmet Şarani Tavlı’nın sahibi olduğu Yıldız EDT Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi temsil etti.

Otel Satın Alma Yöneticileri Derneği (TÜRSAD) tarafından düzenlenen 3. Türkiye Turizm Tedarik Fuarı yapıldı. TÜRSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bilgiç, Kundu Turizm Bölgesi’ndeki bir otelde düzenlenen fuarda, asli görevlerinin misafirlere konforlu, kaliteli ürünleri en uygun şekilde tedarik etmek olduğunu söyledi. Derneğin 2018’de kurulduğunu, büyüyerek ileriye doğru adım attıklarını ifade eden Bilgiç, “Bu yılki sektör buluşmamızdaki işlem hacmimizi 10 milyar lira olarak belirledik ve gerçekleştireceğimize inanıyoruz” dedi. TÜRSAD olarak sosyal sorumluluk ve eğitim projeleriyle önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Bilgiç, hem tüketiciye hem üreticiye değer katan, güven veren bir dernek olduklarını bildirdi. Yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yaşam biçiminin, ticaretin değişim geçirdiğini belirten Bilgiç, dünyadaki gelişmeleri yakından takip edip, uyum sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Bilgiç, Antalya’ya ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Fuarda Alanya’yı temsil eden tek firmanın Yıldız EDT Gıda olduğunu belirten firma ortaklarından Saadet Sezen Tavlı, Bu yıl üçüncüsü düzenlenen fuara 2. kez katılım gösterdik diyerek “Fuara katılım amacımız Alanya bölgemizin TÜRSAD satın alma müdürlerini yalnız bırakmamak ve satış ağımızı bölgesel anlamda dahada genişletmekti. Verimli geçen 3 günlük fuar sürecince yaptığımız ikili görüşmelerde bu amacımıza fazlasıyla ulaştık. Fuarın düzenlemesinde emeği geçen TÜRSAD Başkanı Sayın Bülent Bilgiç ve yönetim kurulu üyelerine, bizleri ziyarete gelen satın alma müdürlerine ayrıca Alanya’dan gelerek bizleri yalnız bırakmayan Alanya Belediye Başkan Yardımcımız Nazmi Yüksel’e, Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Uslu, TÜRSAD Başkan Yardımcısı Hasan Sipahioğlu, MÜSİAD Alanya Başkanı Mustafa Durusoy’a ve yardımcısı Ömer Özdemir’e ve bütün dostlarımıza yürekten teşekkür ederiz” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.