DOLAR 32,5168 0.3%
EURO 34,8196 0.58%
ALTIN 2.426,271,95
BITCOIN 1904374-2,21%
Antalya
22°

AÇIK

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’yı üzen haberi Bilal Gömeç duyurdu

Alanya’yı üzen haberi Bilal Gömeç duyurdu

ABONE OL
16:59 - 8 Ekim 2022 16:59
Alanya’yı üzen haberi Bilal Gömeç duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da otomotiv sektörünün sevilen isimlerinden Ünal Otomotiv sahibi “Hacı Sakallı” lakaplı Süleyman Ünal geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi.

Alanya’da uzun yıllardır otomotiv sektöründe faaliyet gösteren aslen Gündoğmuş’un Akyarı Mahallesi’nden olan Ünal Otomotiv sahibi Süleyman Ünal (62), hayatını kaybetti. Murat, Hüseyin ve Kübra Ünal’ın babaları; Ramazan, Mehmet, Fatma ve Rukiye Ünal’ın kardeşleri “Hacı Sakallı” lakaplı Süleyman Ünal’ın beyin kanamasına bağlı olarak yaşamını yitirdiği öğrenildi. Ünal’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hacıbaba Mezarlığı’nda toprağa verildi. Büyük Alanya merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diler.

BİLAL GÖMEÇ’TEN TAZİYE MESAJI

Öte yandan seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz aylarda Süleyman Ünal’ı ziyaret eden Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Bilal Gömeç, bir taziye mesajı yayınladı. Süleyman Ünal’n ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileyen Gömeç, “Alanya değerli bir iş insanını kaybetti. Mekanı cennet olsun inşallah” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.