DOLAR 32,5189 -0.08%
EURO 34,9463 0.3%
ALTIN 2.434,670,49
BITCOIN 2082726-3,82%
Antalya
30°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alperen Ocakları, Muhsin Yazıcıoğlu’nu unutmadı

Alperen Ocakları, Muhsin Yazıcıoğlu’nu unutmadı

ABONE OL
15:19 - 25 Mart 2022 15:19
Alperen Ocakları, Muhsin Yazıcıoğlu’nu unutmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İstanbul’da öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın cinayetinin faillerinin 3 günde bulunduğunu, Muhsin Yazıcıoğlu suikastinin ise 13 yıldır aydınlatılamadığını söyleyen Alperen Ocakları Başkanı Mansur Bebekoğlu, “13 yıl boyunca Yazıcıoğlu’nun karlar altında kalması adaletin de karlar altında kalması oldu” dedi.
Alanya’da BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 13’üncü yıl dönümü nedeniyle fotoğraf sergisi açıldı. BBP ve Alperen Ocakları İlçe Başkanlığı tarafından Hacet Meydanı’nda düzenlenen sergide Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatının çeşitli dönemlerinde çekilen fotoğraflar yer aldı. Vatandaşların ilgi gösterdiği sergi hakkında açıklamalarda bulunan Alanya Alperen Ocakları Başkanı Mansur Bebekoğlu, “Alperen Ocakları ve BBP İlçe Başkanlığı olarak bugün şehit liderimizin şehadete yürüyüşünün 13’üncü yılı. Bugün suikast hala aydınlanamadığından bizim için çok üzücü ve can sıkıcı bir durum. Temenni ediyoruz en yakın zaman içerisinde hem suikast açıklanacak hem de gölümüz daha ferah olacak. Onu hiçbir zaman unutmayacağımızı, unutturmayacağımızı, mensubu olduğumuz kurumlar var olsun, olmasın, biz görev alalım, almayalım, nefes aldığımız sürece Yazıcıoğlu’nu ve onun davasını yaşatmaya devam edeceğiz. Elimizden geldiğince bunu yapacağız. Bizden sonraki nesiller de onu yaşatacak” dedi.

“KAŞIKÇI’NIN CİNAYETİ 3 GÜNDE AÇIKLANDI”

Yazıcıoğlu’nun şüpheli ölümüyle ilgili hazırlanan dava dosyasının tekrar açılacak olmasını da değerlendiren Bebekoğlu, “Ana dosya kapatıldı. Kurumlarımız tarafından tekrar itiraz edilince devam etti. FETÖ tarafından delillerin karartıldığına, dosyaların ivedilikle tekrar açılacağına ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine dair bir haberi dün gördüm. Bu bizi sevindirdi. Sonuç alamadığımız için bu bizi fazlasıyla üzüyor. 13 yıl boyunca Yazıcıoğlu’nun karlar altında kalması adaletin de karlar altında kalması oldu. Cemal Kaşıkçı’nın cinayeti 3 günde açıklandı ama Yazıcıoğlu’nun şehadete yürüyüşü, bu suikast 13 yıldır açıklanmadı. 13 yıldır bu suikastin açıklanmasını bekliyoruz. Suikasti yapanların en ivedi şekilde cezalandırılmalarını istiyoruz” diye konuştu.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.