DOLAR 32,4491 -0.14%
EURO 34,8095 -0.57%
ALTIN 2.441,840,25
BITCOIN 2077947-0,99%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALTSO Başkan Adayı Gömeç’ten birliktelik mesajı

ALTSO Başkan Adayı Gömeç’ten birliktelik mesajı

ABONE OL
19:23 - 24 Eylül 2022 19:23
ALTSO Başkan Adayı Gömeç’ten birliktelik mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Bilal Gömeç’e toplumun her kesiminden, ticaret erbaplarından ve farklı siyasi partilerin sembol isimlerinden tam destek gelmeye devam ediyor. Gömeç’e bir destek de Anastasia Petrova Çetinkaya’dan geldi. Çetinkaya da Gömeç’in ekibinde olduğunu açıkladı.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç ‘’Bu ilçenin gelişmesine katkı sağlayan herkese saygımız sonsuz. Biz bu hizmetlerin hepsine varız, destekçiyiz. Anastasia Petrova Çetinkaya Hanımefendi 2019 yılında Belediye Başkanlığı’na adaylığı ile bilinmektedir. Çok yoğun günler içerisinde iken, bünyemizin bir ferdi olarak ekibimize katılması bizleri onurlandırmıştır. Birlikte güzel ve başarılarla dolu çalışmalar yapacağımıza güvenimiz tam. Biliyoruz ki, Alanya’mızda hatırı sayılır hizmetlerle sürecin içinde oldukça aktif olacaktır ve üyelerimize gereken desteği esirgemeden verecek olan bir ekibin birer parçasıyız. Ailemiz gün geçtikçe büyüyor. Yeni aile üyemize hoş geldin dileklerimizle” dedi.
Anastasia Petrova Çetinkaya ise yapmış olduğu açıklamada; “ALTSO Başkan Adayı Bilal Bey ile bir kaç gün önce Alanya ile ilgili düşüncelerini konuştuk. Vizyonu heyecanı ve projeleri benimde aynı düşünceleri paylaştığıma ışık oldu. Bende Bilal Gömeç ile yol almaya karar verdim. İnancımız tam, hedefimiz daha büyük ve güçlü bir Alanya.’’

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.