DOLAR 32,5740 0.1%
EURO 35,0387 0.56%
ALTIN 2.427,840,21
BITCOIN 2091831-3,83%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALTSO Başkan Adayı Toksöz’den Payallar çıkarması

ALTSO Başkan Adayı Toksöz’den Payallar çıkarması

ABONE OL
17:22 - 22 Eylül 2022 17:22
ALTSO Başkan Adayı Toksöz’den Payallar çıkarması
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Tunahan Toksöz, seçime  az bir zaman kala hiç durmaksızın çalışmalarını sürdürüyor.

Esnaf ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini sahada dinlemeye devam eden ve çözüm üretmek için değerlendirmelerde bulunan ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, bugün de Payallar esnafını ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Toksöz “Payallar’da esnafımızı ziyaret ettik, her çaldığımız kapıdaki esnafımız bize samimiyetle başarı temennilerini paylaştı. Biz de varsa taleplerini yerine getirmek, sorunlarını çözmek istiyoruz. Esnafımızın dertleriyle hemhal olurken, uygulanmaya hazır ALTSO projelerimizi hayata geçirme sözümüzü yineliyoruz. Dinlenmemek üzere yola çıktık, asla yorulmayacağız. Alanya’mızın iş dünyasını el birliği ile zenginleştireceğiz. Gece-gündüz demeden destekleri ile yanımızda olarak bize güç veren kıymetli esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Esnaf ziyaretlerinde Toksöz’ü sıcakkanlılıkla karşılayan esnaflar da başarılar dileyerek, seçimlerin Alanya iş dünyası için hayırlara vesile olmasını diledi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.