DOLAR 32,5397 0.16%
EURO 34,9666 -0.03%
ALTIN 2.456,470,84
BITCOIN 20885610,85%
Antalya
27°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Arık: “Fazlasıyla iki yüzlü davranıyoruz”

Arık: “Fazlasıyla iki yüzlü davranıyoruz”

ABONE OL
13:20 - 25 Kasım 2022 13:20
Arık: “Fazlasıyla iki yüzlü davranıyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İYİ Partili Arık, planlı kent vurgusu yaparak “Planlı, kurallı, kimlikli olmasını savunup plan dışına çıkmayı ihtiyaçmış gibi pazarlıyoruz ” dedi.

Tarım alanlarının parçalayarak satıldığına vurgu yapan Alanya Belediyesi’nin İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Fikret Arık konuyla ilgili yaptığı açıklamada; İnşaat sektörü Alanya ekonomisini sırtlıyor. Bir çok sektörü ayakta tutuyor fakat unuttuğumuz bir şey var. Biz inşaat yaparak fabrika yapmıyoruz. Geçici istihdam dışında kalıcı istihdam oluşturmuyoruz.
Tarım alanlarımızı parçalayarak satıyoruz. Tarımsal üretimi azaltıyoruz. Tarlaları satmakla kalmıyoruz oluşan nüfus artışı ile trafik otopark sorunu alt yapı sorunu büyütüyoruz. İnşaat yaparak büyüyen gelecekte betonlaşmış doğasını yok etmiş, kargaşanın hakim olduğu bir kenti kendi elimizle yaratmanın heyecanı içerisindeyiz. Bütün bunları hepimiz biliyoruz aslında ama sadece kazandıklarımıza bakıyoruz. Şehrin kaybettiklerine arkamızı dönüp görmek istemiyoruz. Sorunun çözüm yollarını konuşmaktan kaçıyoruz. Sorunun kaynağını ört bas etme derdine düşüyoruz. Dost sohbetlerinde planlı, kurallı, kimlikli olmasını savunup plan dışına çıkmayı ihtiyaçmış gibi pazarlıyoruz. Göç yolda düzelir inanışımızdan zerre geri adım atmıyoruz. Aslında fazlası ile iki yüzlü davranıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.