DOLAR 32,5570 0.1%
EURO 34,9786 -0.09%
ALTIN 2.434,92-0,04
BITCOIN 2082032-0,79%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Çakan’dan Meclis Üyeleri Bağışlar ve Demirci’ye teşekkür

Başkan Çakan’dan Meclis Üyeleri Bağışlar ve Demirci’ye teşekkür

ABONE OL
11:03 - 13 Temmuz 2022 11:03
Başkan Çakan’dan Meclis Üyeleri Bağışlar ve Demirci’ye teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Av. Mevlüt Çakan, Alanya Belediye Meclis üyeleri Erkan Demirci ve Yılmaz Bağışlar ‘ a teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta yapılan Alanya Belediye Meclisi temmuz ayı olağan toplantısı hakkında değerlendirmede bulunan Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Çakan ” Alanyalı hemşehrilerimiz adına yapmış olduğumuz çağrıyı Alanya Belediye Meclisi’nde dile getiren meclis üyeleri Sayın Yılmaz Bağışlar ve Sayın Erkan Demirci’ye teşekkür ederiz” dedi.
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda geri dönüş sağlayan AK Parti , MHP ve İYİ Parti Meclis Üyelerine de teşekkür eden Çakan ” Herkes üzerine düşeni yaparsa huzurlu ve refah dolu bir Alanya yaşamak elimizde ” dedi. Konu ile ilgili teşekkür paylaşımına karşılık Bağışlar ise” Bizim için her siyasi parti temsilcisi değerlidir ve memleket meselelerine hassasiyet göstermesi önemlidir. Toplum menfaatleri doğrultusunda her mecrada sizlerin sesi olmaya devam edeceğiz. Biz teşekkür ediyoruz Başkanım ” diyerek paylaşım yaptı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.