DOLAR 32,4902 -0.17%
EURO 34,9599 0.32%
ALTIN 2.434,990,50
BITCOIN 2104480-0,05%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
BACAK ALANYA’DAKİ SORUNLARI MASAYA YATIRDI

BACAK ALANYA’DAKİ SORUNLARI MASAYA YATIRDI

ABONE OL
14:11 - 18 Mart 2021 14:11
BACAK ALANYA’DAKİ SORUNLARI MASAYA YATIRDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Saadet Partisi Antalya İl Başkan Danışmanı Mustafa Bacak’ın da katıldığı Saadet Partisi’nin haftalık olağan toplantısı yapıldı.

Alanya Saadet Partisi İlçe yönetiminin haftalık olağan toplantısı sonrası, toplantıya katılan Saadet Partisi Antalya İl Başkan Danışmanı Mustafa Bacak sert açıklamalar yaptı. Mustafa Bacak açıklamada şunları söyledi;“ Değerli arkadaşlar bugün 18 Mart. Dünyaya “Çanakkale Geçilmez” dediğimiz Çanakkale zaferimizin 106. yıldönümü Bu vesileyle tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, hürmetle ve minnetle anıyor ve yad ediyoruz. Allah’ın izniyle 106 yıl önce Çanakkale boğazından geçirmediğimiz emperyalistleri, bugün çanak antenden geçirmeye çalışanlara izin vermeyecek ve sonuna kadar mücadele edeceğiz.

MTSK yani Sürücü sınavlarında yaşanan anlaşılmaz tavır ve uygulamalardır. Buradan Milli Eğitim Müdürü’müze onun şahsında Kaymakamımıza sesleniyorum. Biz ehliyeti olanlarda aynı süreçten geçtik. Üniversite sınavlarına da girdik. Sınava giren komisyon üyeleri ne yapmak istiyor? Sınava giren adaya ilk defa mı giriyorsun sorusunun manası ne? Baştan sana ilk sınavda geçer not vermeyeceğiz anlamına mı geliyor? Üniversite sınavında bile 3 yanlış 1 doğruyu götürürken bu sınavda 1 yanlış tüm doğruları nasıl götürüyor? Vicdanınız rahat mı? Ağlayan, üzülen adayların durumundan hiç mi bir şey hissetmiyorsunuz? Hatalardan not kırar, geçer not alırsa hayırlı olsun dersiniz. Yüz üzerinden yüz alanı da tebrik edersiniz. Zannediyorum ki sizlerde tam notla ehliyet almamışsınızdır? Yoksa size talimat mı verildi? Devletin bütçesine para lazım, ilk sınavda adayı geçirmemeye özen gösterin diye? Adayların önceki sınavlarda yüzde 69 oranında başarı göstermesi kimleri rahatsız etti? Zar zor ilk sınav ücretini ödeyen aday ikinci sınav ücretini bulabilecek mi? İkinci sınav ücreti aileyi bu ekonomide nasıl bir sıkıntıya sokuyor düşünüyor musunuz? Buradan yukardan talimat gönderdiğini tahmin ettiğimiz yetkililere de diyoruz ki gözyaşı ile, ah ile gelen paradan hayır gelmez. Bu paralar sizin dişinizin kovuğuna, ödediğiniz faizin zerresine yetmez.

İlçemizde uygulanan trafik uygulamalarıdır. Buradan emniyet müdürümüze sesleniyor ve soruyoruz. Vatandaş uygulamalar ve yapılanlardan rahatsız. Öncelikle uygulamalarda uyarı mı, yoksa cezalandırma mı öncelikli? Trafik kanunu hangisini emrediyor? Yoksa vatandaşın dediği gibi yukardan bir emirle size kota mı veriliyor? Verilen kota kadar ceza yazmakla mı sorumlusunuz? Hükümet sizin yazdığınız cezalarla bütçe açığını kapatmayı düşünüyorsa nafile. Çuvalın dibi delik değil, dibi yok. Uygulama noktalarının seçimi sürücüleri tuzağa düşürmek mi için ilginç yerler seçiliyor? Mola kavşağı ışıklarında otobüs durağı arkasına gizlenip ışıkta duranların önüne atlamak ne anlama geliyor? Trafik memurumuza vatandaşın sorusuna bize işimizi mi öğretiyorsunuz diye karşılık vermek niye? Memurun görevi ceza yazmak mı?  Trafik ihlali yapmaya yeltenmiş ama yapmamış sürücüyü çağırıp ceza yazmak ne kadar doğru? Uyarmak en doğru davranış değil mi? Fahri Trafik Müfettişliği ne demek? Bu insanlar neye göre tespit edildi? Görevini doğru yapacağına dair yemin ettirildi mi? Bunlar keyfi hareket edebilirler mi? Bir mahalle muhtarımıza kask takmama cezası yazdırtan müfettiş acaba rakip muhtar aday ve ekibinden biri olabilir mi? Bu konu bu tip yorumlara açık bir konu. Bu konuda lütfen dikkat! Şehrimizde Dimçayı’ndan Dinek’e kadar uzanan sulama kanalı ile ilgilidir. Buradan hem Sulama Birliği Başkanı’nı ve onun nezdinde eski Sulama Birliği Başkanı Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e sesleniyoruz. Büyükşehir Belediyesi gerekli ilaçlamayı yapmasına rağmen sıcak havalarda kanal çevresi oturan bizler sivrisinek görmeye başladık. Bunun kaynağı zannedersek sulama kanalımızın temiz olmamasından ve durgun su bölümleri olmasındandır. Eskiden yılda bir defa kanal baştan sona temizlenir ve çıkan pislik ve çamur götürülürdü. Kanal çevresi yaşayanlar bunu istiyoruz. Ayrıyeten Sulama Birliği’nin 20 – 30 TL gibi sulama borcu olan üyelerine icrai takibe uğrayacak mesajları göndermelerini doğru bulmuyoruz.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.