DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2033424-2,97%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Karadağ: “İktidar olunca sorunu çözeceğiz”

Başkan Karadağ: “İktidar olunca sorunu çözeceğiz”

ABONE OL
17:43 - 13 Nisan 2023 17:43
Başkan Karadağ: “İktidar olunca sorunu çözeceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

 

CHP Alanya İlçe Örgütü birçok vatandaşın ölümüne neden olan Demirtaş Kavşağı’nı yetkililerin ciddiye almamasını eleştirdi. CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, CHP  Antalya Milletvekili Adayı Murat Özçelik ve partililer 15 Mayıs’tan itibaren Alanya’nın bu sorununu çözeceklerini söylediler.

Alanya’nın Demirtaş Mahallesi’nde bulunan ve birçok kazaya sebep olan Demirtaş Kavşağı’nda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Örgütü yetkililerin önlem almamasını eleştirdi. ‘Ölüm kavşağı’ olarak adlandırılan alanda açıklamalarda bulunan CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve CHP Antalya Milletvekili Adayı Murat Özçelik, iktidara geçtiklerinde ilk önceliklerinin kavşağı düzenlemek olduğunu ifade ettiler.

ADI ÖLÜM KAVŞAĞI

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, daha önce meydana gelen kazalarda bir çok insanın yaşamını yitirdiği ve ‘Ölüm Kavşağı’ olarak adlandırılan Demirtaş Kavşağı’nda basın açıklamasında bulundu. Karadağ, “Bundan üç dört ay önce biliyorsunuz iki vatandaşımız burada sebepsiz yere can verdi. Daha önce üç yıl içerisinde bu kavşakta 10’a kadar yakın insanımız can verdi. Biz her seferinde dedik ki; karayolları yetkilileri lütfen buraya bir el atın. Vatandaşlarımızın ölmemesi için, vefat etmemesi için buraya bir tedbir alın dedik.

“İKTİDAR OLUNCA SORUNU ÇÖZECEĞİZ”

Ama ne yazık ki aradan yıllar geçmesine rağmen hala bu karayolu ve Demirtaş sapağında hiçbir tedbir alınmadı. Biz burada vatandaş olarak insanların ölmemesi için hem merkezi hükümetimizden hem de buraya bakan Karayolları Müdürlüğümüzden bir önlem alınmasına acilen istiyoruz. İnşallah çok kısa zaman içerisinde 15 Mayıs’ta iktidar olacağız. İktidar olduğumuzda ilk önce yapacağımız düzenlemelerden bir tanesi bu kavşak olacak” dedi.

“GELDİLER VE GİTTİLER”

CHP Antalya Milletvekili Adayı Murat Özçelik ise milletvekili seçildiği taktirde ilk taşıyacağı konulardan olacağını söyledi. Özçelik konuşmasında, “Ben her hafta Alanya’dan Gazipaşa’ya giden bir kardeşinizim. Bu kavşakta birçok tehlikeyi ben de atlattım. Yıllar öncesinde de bu kazalar oluyordu. Ölümlü kazalar oldu. Maddi hasarlı kazalar oldu. Karayollarından bölgeye bir sürü ekip geldi incelemeleri yaptı gitti ve hiçbir sonuç alamadık. Eğer tamamlanmadığı takdirde 14 Mayıs’ta zaten ülkede yeni yönetim olacak ve bu noktada da Alanya İlçe Örgütü olarak bu projemizi hayata geçireceğiz.

“ÖZÇELİK’TEN MÜJDE”

Ek olarak Demirtaş’ta hızlı bir yapılaşma var. Plansız bir yapılaşma var. Ruhsatlar altyapı tamamlanmadan verilmekte. Biz bunu da uyarmıştık daha önce. Şimdi bir müjde aldım. ASAT burayla ilgili kanalizasyon ihalesini yapmış. En kısa zamanda Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım Muhittin Böcek altyapıyı kanalizasyonunu burada hayata geçirecek. Alanya’da Millet İttifakı’nın seçilebilir listesinde aday tek ben varım. Millet İttifakı iktidara gelecek ve iktidarın tek milletvekili ben olacağım. Bütün Alanya’nın sorunlarında yaklaşık üç yüz bin seçmeni olan Alanya’nın tamamını kucaklayacağım ve sorunlarını meclise taşıyacağım ve ilk taşıyacağım konu bu kavşağın yapımı olacak, düzenlenmesi olacak” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.