DOLAR 32,3894 0.2%
EURO 35,0849 -0.02%
ALTIN 2.324,920,25
BITCOIN 2275147-0,40%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Karadağ’dan ‘gaz lambalı’ gönderme!

Başkan Karadağ’dan ‘gaz lambalı’ gönderme!

ABONE OL
10:56 - 23 Şubat 2022 10:56
Başkan Karadağ’dan ‘gaz lambalı’ gönderme!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: YASEMİN KAYA 

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’ya giderek partinin TBMM’deki grup toplantısına katıldı. Grup toplantısının ardından partililerle akşam yemeğinde buluşan Karadağ’ın paylaştığı fotoğraf beğeni yağmuruna tutuldu.

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetimi grup toplantısına katılmak ve genel merkezde birtakım temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Partililerle akşam yemeğinde bir araya gelen Başkan Karadağ, gittikleri restorandan fotoğraf paylaşarak “Ekonomik krizin artık tüm gider kalemlerine yansıdığı Türkiye’de elektrik faturalarına yüzde 120’yi aşan zamlara karşı vatandaş önlem almaya çalışıyor. Ankara’da restoranlar gaz lambası ile hizmet veriyor. Cep yakan faturalar yakında Alanya’da da esnafı gaz lambasıyla hizmet etmeye zorlayacak gibi görünüyor” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Başkan Karadağ’ın bu paylaşımı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Kurulu’nda (TÜGİK) yaptığı konuşmayı akıllara getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TUGİK’te yaptığı konuşma şöyle;

“Nükleer enerji santrali nedir görmedin, bilmedin, bilmiyorsun ya! Bak Bay Kemal, şimdi yakında ikinci nükleer enerji santrali geliyor. Biz durmuyoruz, biz çalışıyoruz. Bizim işimiz var. Yüz bin megavata Türkiye’nin enerjisini çıkaran iktidar biziz. Sizin hayatınızda sadece mum vardı, mum. Gaz lambası vardı, gaz lambası! Biz ise bunu getirdik. Sadece bunlarla da kalmadık. Şu anda güneş enerjisi santralleri yapıyoruz. Öbür tarafta restler, rüzgar enerjisi için çalışıyoruz.”

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.