DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2057472-2,03%
Antalya
24°

AÇIK

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Şahin’den özel günde gazilerimize anlamlı jest

Başkan Şahin’den özel günde gazilerimize anlamlı jest

ABONE OL
14:56 - 19 Eylül 2022 14:56
Başkan Şahin’den özel günde gazilerimize anlamlı jest
1

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alanya Temsilciliği Başkanı Abdullah Yılmaz ve gaziler, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i makamında ziyaret ettiler.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alanya Temsilciliği Başkanı Abdullah Yılmaz ve gazileri makamında ağırladı. Ziyaret esnasında Başkan Şahin’den Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’ne gitmek için destek isteyen gazileri Başkan Şahin program sözü verdi.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin; “Ne yaparsak haklarını ödeyemeyeceğimiz gazilerimiz kahramanlık destanı yazdıkları Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’ne gitmek için bizden destek talep ettiler. Bu taleplerini memnuniyetle karşılayacağımızı ifade ederek kasım ayı içerisinde 40’dan fazla olacağını tahmin ettiğimiz Kahraman Gazilerimiz için Kıbrıs’a program düzenleyeceğimizin sözünü verdik. Aziz vatanın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan kahraman gazilerimiz için ne yaparsak haklarını ödeyemeyeceğimizin bilinci ile kendilerine bir kez daha şükranlarımızı sunuyor Hak’kın rahmetine ulaşanları da bir kez daha rahmet ile yad ediyorum” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.