DOLAR 32,5594 0.2%
EURO 34,9835 -0.05%
ALTIN 2.443,100,30
BITCOIN 20900530,12%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Toklu yeni yatırımlar için kolları sıvadı

Başkan Toklu yeni yatırımlar için kolları sıvadı

ABONE OL
13:28 - 22 Aralık 2022 13:28
Başkan Toklu yeni yatırımlar için kolları sıvadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu Konaklı ve Türkler mahallelerine yeni yatırımlar kazandırmak için kolları sıvadı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, bugün Konaklı ve Türkler mahallelerine kazandırılacak yeni yatırımların incelemelerinde bulundular. Konaklı ve Türkler Mahallelerine kazandırılacak yeni yatırımların incelemelerinde bulunan Başkan Toklu, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’a Konaklı Mahalle Muhtarı Mustafa Arınç, AK Parti Konaklı Mahalle Başkanı Emrah Ünal ve İlçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Hükümetin Alanya’ya yatırımları aralıksız devam ediyor. Bu yatırımların daha da artması için ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2023 vizyonuna yakışır bir kent haline gelebilmesi için var güçleriyle çalışan Toklu ve ekibi Konaklı Mahallesi’ne yeni yatırımlar kazandırmak için kolları sıvadı. Ayrıca Türkler Mahallesi’ne yapılacak yeni yatırımların da incelemesi gerçekleşti. Başkan Toklu’nun girişimleri ile Konaklı ve Türkler Mahallesi’ne kazandırılacak yeni yatırımların incelemesinin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu; “Kentimizin 2023 vizyonumuza yakışır bir hizmet alabilmesi için hükümetimizin tüm imkanlarını seferber etmiş durumdayız. Alanya’mızın tüm menfaatleri doğrultusunda her türlü girişimde bulunuyor, var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Antalya İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emre Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Yılmaz, Konaklı Mahalle Muhtarımız Mustafa Arınç, Konaklı Mahalle Başkanımız Emrah Ünal ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Konaklı ve Türkler mahallelerimize kazandıracağımız yeni yatırımlarımızın incelemelerini gerçekleştirdik. Geleceğimiz, yarınımız olan çocuklarımızın daha iyi ve konforlu bir eğitim alabilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Yeni eğitim yuvalarımızın şimdiden Alanya’mıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bu önemli yatırımların bölgemize kazandırılmasında büyük gayretleri olan başta Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu’na ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.