DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046520-2,60%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Yılmaz Gaziantep Nurdağı’na gitti

Başkan Yılmaz Gaziantep Nurdağı’na gitti

ABONE OL
11:53 - 22 Mart 2023 11:53
Başkan Yılmaz Gaziantep Nurdağı’na gitti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, depremden etkilenen vatandaşlar ile buluşmak ve vatandaşların ihtiyaçlarına çözüm üretmek için Gaziantep’in Nurdağı ilçesine gitti.
6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından 11 il etkilenmişti. Gazipaşa Belediyesi depremin olduğu ilk günden itibaren depremden etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyalarına ara vermeden devam etti. Yardım kampanyaları devam ederken, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, depremden etkilenen vatandaşlar ile buluşmak ve bölgedeki ihtiyaçlarla ilgili inceleme yapmak için 21 Mart Salı günü Gaziantep’in Nurdağı ilçesine gitti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda Gaziantep Nurdağı’nda kurulan konteyner kentte Gaziantepli vatandaşlarla buluşan Başkan Yılmaz, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet etti, bölgede incelemelerde bulundu. Depremden etkilenen çocuklara oyuncaklar dağıtıldı.

BAŞKAN YILMAZ MİLLET BULUŞMASINA KATILDI

Konteyner Kentte incelemelerini tamamlayan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Nurdağı’nda gerçekleştirdiği Millet Buluşması toplantısına katıldı. Nurdağı’nda gerçekleşen Millet Buluşması’na katılan Başkan Yılmaz ve beraberindeki Belediye Başkanları, Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından depremden etkilenen vatandaşlarla bir araya geldi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.