DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048277-2,24%
Antalya
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Yılmaz’dan o habere sert tepki

Başkan Yılmaz’dan o habere sert tepki

ABONE OL
10:58 - 28 Mart 2023 10:58
Başkan Yılmaz’dan o habere sert tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA/ GAZİPAŞA 

Gazipaşa’da Leyla’nın Çiftliği haberi tartışmaya neden oldu.

Dün Gazipaşa’da yerel bir gazetede yapılan Gazipaşa Belediyesi’nden restoran ve kafe olarak kiraladığı işletmeyi, ihale şartnamesine aykırı şekilde düğün salonuna çeviren işletme sahibi, kamuya ait alanı çiftliği gibi kullanmaya devam ediyor” şeklinde yapılan habere tepki gösteren Başkan Yılmaz, haberin kasıtlı bir haber olduğunu belirtti.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz dün kombi davası için basın açıklaması yaptı. Basın açıklaması sonrasında bir gazeteci tarafından sorulan “Sahillerde işletmelerde düğünler devam edecek mi?” sorusuna sert bir dille cevap veren Yılmaz

Sen bu işletmeyi kasıtlı haber yazıyorsun. İşletme sahibinden rüşvet istediğin iddia ediliyor. Hatta işletme sahibi hakkında şikayetçi olmuş, sonra takipsizlik verilmiş. Eğer sen bu haberleri kasıtlı olarak yazmamış olsan sahilde diğer işletmelerde düğün yapıyor. Gider onları da yazarsın” dedi.

ilçede 2 düğün salonu olduğunu ve vatandaşın ihtiyacını karşılayamadığını söyleyen Başkan Yılmaz, ” O işletmelerde düğün yapılmak zorundadır. Ama sen işletmeden çıkar sağlıyormuşum gibi benim fotoğrafımı koyup haber yazıyorsun. İstediğin kadar haber yaz. Benim bu konuda hiç kimseyle çıkar ilişkim yok. Tüm işlerimiz yasaldır. Bu konuda kimseye taviz vermem” dedi.

İşletme sahibi tarafından kendisine iftira atıldığını ifade eden gazeteci ise, ” Ben kimseden rüşvet istemedim. Zaten olaya savcılık takipsizlik verdi. Sizin işletme sahibi ile çıkar ilişkiniz var biliyorum. Bu yüzden haber yapıyorum” şeklinde konuştu.

İşte Başkan Yılmaz’ın tepki gösterdiği o haber:

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.