DOLAR 32,4491 -0.14%
EURO 34,8095 -0.57%
ALTIN 2.441,840,25
BITCOIN 2077947-0,99%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Yılmaz’dan şoke eden cevap

Başkan Yılmaz’dan şoke eden cevap

ABONE OL
15:28 - 3 Mayıs 2023 15:28
Başkan Yılmaz’dan şoke eden cevap
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP’li Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Aksu Belediyespor maçı öncesi prim isteğinde bulunan futbolculara verdiği yanıtla herkesi şok etti

Antalya 2. Amatör Küme 3. Grup’ta 21 puanla zirvede yer alan Gazipaşa Belediyespor, 10. hafta maçında Aksu Belediyespor’u konuk ettiği müsabakadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Maç öncesi soyunma odasında yaşanan prim polemiği ise sahada verilen mücadelenin önüne geçti. İddiaya göre; Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, maçtan önce Gazipaşa Belediyesporlu futbolcuların soyunma odasına geldi. Futbolculara başarı dileyen Başkan Yılmaz’a “Prim verilecek mi?” diye soruldu.

CEVAP ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen futbol emekçileri, Başkan Mehmet Ali Yılmaz’dan beklemedikleri bir cevap aldı. Futbolcuların prim isteğini aşağılayıcı bir dille geri çeviren Başkan Yılmaz’ın, “Muz getirdim ya!” dediği öğrenildi. Başkan Yılmaz’ın sarf ettiği sözlerin de Gazipaşa Belediyespor içerisinde rahatsızlığa neden olduğu öne sürüldü. Malzemecisinden futbolcusuna, teknik ekibinden yönetime kadar herkesi rahatsız eden “Muz getirdim ya!” cümlesi, camiada tepkiyle karşılandı.

“BAŞKANIN ELİ ÇOK AÇIK”

Maç öncesi yaşanan prim polemiğinin maçtan sonra da kulüp içerisinde büyük rahatsızlık yarattığı öğrenilirken, Başkan Yılmaz’ın hizmet noktasında borç edebiyatı yaptığı, futbol emekçilerine gelince prim yerine ‘Muz getirdim ya!’ diyerek aşağıladığı iddia edildi. Kulüpten yapılan açıklamada ise sert ifadeler yer aldı: “Bugün oynadığımız takımın bizim maç için primleri adam başı bin 500 TL imiş. Sayın Belediye Başkanımız maçtan önce soyunma odasına gelmiş. Çocuklar da ‘Başkanım pirim var mı?’ diye sormuşlar. Sevgili başkanın eli çok açık maşallah, ‘Muz getirdim ya!’ demiş. Bu nasıl bir başkanlık aklımız ermiyor. Benim çocuklarım karşılarında bin 500 TL primle oynayanlara karşı aslanlar gibi mücadele ettiler. Utanması lazım insanın.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.