DOLAR 32,3315 0.24%
EURO 35,0829 -0.15%
ALTIN 2.296,900,87
BITCOIN 22843340,81%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Yücel’den sanayi esnafına müjde

Başkan Yücel’den sanayi esnafına müjde

ABONE OL
16:37 - 26 Nisan 2023 16:37
Başkan Yücel’den sanayi esnafına müjde
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, S.S. Alanya Sanayi Çalışanları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Kooperatif üyelerine seslenen Başkan Yücel, “İmar planımız tamam. Uygulama aşamasına geldiğimiz yeni sanayi sitesinde esnaflarımız tapularını yıl sonuna kadar teslim alacak.” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, S.S. Alanya Sanayi Çalışanları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katılarak yeni kurulan kooperatifin üyelerine, Kestel’e taşınacak sanayi sitesinde yeni imar planı tamamlanan ve uygulama aşamasına gelinen alandaki planlama çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Alanya Metal İşleri, Demirciler, Oto Elektrikçiler, Kaportacılar, Oto Tamirciler Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Ali Rıza Açman ve kooperatif üyelerinin katıldığı toplantıda Başkan Yücel’e Plan ve Proje Müdürü Enes Yılmaz eşlik etti.

YÜCEL: “YIL SONUNA KADAR İMALAT ÇALIŞMALARINA BAŞLANACAK”

Genel Kurul Toplantısı’nın tamamlanmasıyla söz alan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Yeni imara açtığımız ve 500’ün üzerinde yeni sanayi dükkanından oluşacak alandaki planlama çalışmalarında son aşamaya geldik. Bu ayki Büyükşehir Belediye Meclisi’ne 1/5000 ölçekli planlarımız sunuldu. Ardından yapacağımız imar uygulama çalışmaları ile sene sonuna kadar yeni sanayi sitesi için inşallah imalat çalışmaları başlayacak ve tapularınız alabileceksiniz.” dedi.

YÜCEL: “GALERİCİLER SİTESİ İÇİN DE 40 DÖNÜMLÜK ALAN AYIRDIK”

Başkan Yücel, Genel Kurulda bir müjde de otomotiv esnafına verdi. Aynı planlama bölgesinde Galericiler Sitesi yapacaklarını da belirten Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Aynı bölgede yaklaşık 40 dönümlük bir alanımızı da Galericiler Sitesi için ayırdık. Bu vesile ile hem iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yönetmelik hem de uygulama imar planı yönetmeliğine uygun şekilde otomotiv esnafımız rahat bir nefes alacak. Bu planlamamızı da hayata geçirdiğimizde Alanya’mızda uzun yıllardır süregelen büyük bir sorunu daha ortadan kaldırmış olacağız.” dedi.

Konuşmasının ardından büyük alkış alan ve esnaflar tarafından tebrik ve teşekkür yağmuruna tutulan Başkan Yücel, soru-cevap şeklinde biten genel kurul sonrasında sanayi esnafına katılımlarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.