DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048974-2,26%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
BÜYÜKELÇİ CHİLCOTT’TAN VALİ YAZICI’YA ZİYARET

BÜYÜKELÇİ CHİLCOTT’TAN VALİ YAZICI’YA ZİYARET

ABONE OL
17:37 - 22 Temmuz 2020 17:37
BÜYÜKELÇİ CHİLCOTT’TAN VALİ YAZICI’YA ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott’ı makamında kabul etti. Kentte alınan önlemleri Büyükelçi Chilcott’a anlatan Yazıcı, “Biz iddialıyız. Pandemiyle ilgili tüm tedbirler alınmış durumda” dedi.
İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott, Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Chilcott, ilk olarak valilik şeref defterini imzaladı. Büyükelçi Chilcott, Vali Yazıcı’nın, ‘Antalya’ya tatile mi, yoksa iş için geldiniz?’ sorusuna iş için geldiği cevabını vererek, kentte bulunan konsolosluğu hakkında bilgiler verdi.

“TÜM TEDBİRLERİ ALDIK”

Antalya’da her türlü sağlık güvenliğinin alındığını kaydeden Vali Yazıcı ise “Pandemi tehdidiyle ilgili tüm tedbirleri aldık. Biz iddialıyız. Pandemiyle ilgili tüm tedbirler alınmış durumda. Bende dolaşıyorum. Otel ve çeşitli işletmelere gittim. İnsanların kurallara uyduğunu söyleyebilirim. Otel, restoran gibi işletmeleri denetliyoruz ve sıkı şekilde denetliyoruz. Kurallara uygun hareket edildiğini gördük. Kurallara uymayan insanlara ceza uygulamalarımız var. Ceza da uyguladıklarımız oldu. Açıkçası otellerde yeterince misafir olmadığı için kurallar aksamıyor. Çalışanlar da mutlak suretle kurallara uyuyor, maskesini takıyor” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.