DOLAR 32,3929 0.03%
EURO 34,8385 0.05%
ALTIN 2.399,820,14
BITCOIN 19199861,99%
Antalya
23°

AÇIK

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Antalya BŞB’den kavşak düzenleme çalışması

Antalya BŞB’den kavşak düzenleme çalışması

ABONE OL
13:19 - 1 Mart 2022 13:19
Antalya BŞB’den kavşak düzenleme çalışması
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya Büyükşehir Belediyesi araç yoğunluğu yaşanan noktalarda trafiği rahatlatmaya yönelik kavşak düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Antalya Bulvarı ile 5 Temmuz Kurtuluş Caddesi’nin kesişim noktası olan cezaevi kavşağı olarak bilinen kavşakta düzenleme çalışması yapıyor.

Bugüne kadar 50 kavşak düzenlemesi yapan Büyükşehir Belediyesi, trafik yoğunluğunu azaltarak, vatandaşa rahat ve konforlu bir sürüş imkanı sağlamayı amaçlıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bu kapsamda Antalya’nın batı girişi olan Kepezaltı ve Otogar arasında yaşanan trafiği rahatlatmak için çalışma başlattı. Ekipler, Antalya Bulvarı ile 5 Temmuz Kurtuluş Caddesi’nin kesişim noktası olan, Cezaevi Kavşağı olarak da bilinen kavşakta çalışma yapıyor.

“Uzun bekleme süreleri bitecek”

Trafiğin tıkanmasına ve uzun bekleme sürelerine sebep olan kavşakta, daha önce Konyaaltı’nda Atatürk Bulvarı’nda, Muratpaşa’da Havalimanı Caddesi ile Kardeş Kentler Caddesi’nde, Kepez Barış Manço Bulvarı’nda yapılan çalışmanın benzeri gerçekleştiriliyor. Kavşak noktalarındaki bekleme sürelerini azaltarak trafiğin hızlı akışını amaçlayan çalışma ile Cezaevi Kavşağı’ndaki dönel sistem kaldırıldı. Kavşağın 350 metre ilerisi ve gerisinden U dönüşler oluşturuldu. Böylece kavşağın kapasitesi artırılarak trafiğin rahatlaması sağlanacak.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.