DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2074041-1,31%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ÇALIŞANLAR MAĞDUR EDİLMEYECEK!

ÇALIŞANLAR MAĞDUR EDİLMEYECEK!

ABONE OL
14:41 - 30 Nisan 2020 14:41
ÇALIŞANLAR MAĞDUR EDİLMEYECEK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

1 Mayıs’ta  sokağa çıkma yasağına rağmen çalışmalarına izin verilen kişilerin işe gidip gelmede sorun yaşamaması için Antalya Büyükşehir Belediyesi otobüs seferleri koydu.

 

Ülkemizde koronavirüs önlemleri kapsamında 1,2 ve 3 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bu süreçte çalışmalarına izin verilen sektörlerde çalışan vatandaşların mağdur olmaması için bir dizi tedbirler alınıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi de 1 Mayıs Cuma günü hastane, tatlıcı, su dağıtıcısı, tüpçüler güvenlik görevlileri kısacası o gün çalışacak olan vatandaşların mağdur olmaması için sadece 25 metrelik yol güzergahında sabah 07:30 ve akşam 17:00’de Dinek ve Mahmutlar’dan karşılıklı olarak iki otobüs seferi düzenleyerek vatandaşların işlerine gitmelerini ve evlerine dönmelerini sağlayacak.

Diğer yandan resmi plakalı belediye otobüsü de ALKÜ Hastanesi’nde çalışan sağlık çalışanlarına servis hizmeti verecek.

DEMİRCİ: “ÇALIŞANLARIMIZI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ”

Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erkan Demirci, “Sokağa çıkma yasağının ilk  günü yasak kapsamı dışında bırakılan sektörlerde çalışan vatandaşlarımızın işe gidip gelmelerinde sorun yaşamamaları için belediye olarak geçen hafta olduğu gibi bu hafta da böyle bir tedbir aldık. Sabah ve akşam yapılacak bu iki seferle çalışanlarımıza destek vereceğiz. Diğer yandan resmi plakalı belediye otobüsümüz de ALKÜ Hastanesi’nde çalışan sağlık çalışanlarına servis hizmeti verecek” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.