DOLAR 32,4468 -0.13%
EURO 34,7463 -0.68%
ALTIN 2.439,650,15
BITCOIN 2077304-1,21%
Antalya
24°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
CAMİLER DEZENFEKTE EDİLMEYE BAŞLANDI

CAMİLER DEZENFEKTE EDİLMEYE BAŞLANDI

ABONE OL
11:50 - 21 Mayıs 2020 11:50
CAMİLER DEZENFEKTE EDİLMEYE BAŞLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Camilerin kontrollü olarak 29 Mayıs’ta ibadete açılma kararının ardından harekete geçen Kepez Belediyesi, ilçede bulunan tüm camilerde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına başladı.

Kepez Belediyesi, korona virüsle mücadelesini sürdürüyor. Kepez Belediyesi Mobil Dezenfekte Ekipleri, ibadete açılma sürecindeki camilerin dezenfekte işlemlerine başladı. Kontrollü ve koşullu olarak 29 Mayıs’ta camilerin ibadete açılma kararının açıklanmasının ardından harekete geçen Kepez Belediyesi ekipleri, berberler, kuaförler, muhtarlıklar ve aile sağlığı merkezlerinden oluşan dezenfekte programlarına ilçedeki 157 camiyi de ekledi.

 

CAMİLERDE HUMMALI ÇALIŞMA

Kepez’deki tüm camiler önce belediyenin temizlik ekipleri tarafından titizlikle temizleniyor, ardından da her biri ikişer kişiden oluşan 6 dezenfekte ekibi tarafından da dezenfekte ediliyor. Öğlen ve ikindi namazlarında açık olacak camilere yoğunlaşan ekipler, 29 Mayıs öncesinde ilçedeki tüm camilerdeki temizlik ve dezenfekte işlemini tamamlayacak. Sonrasında camilerdeki dezenfekte işlemleri periyodik olarak devam edecek. Vatandaşların daha güvenli bir şekilde ibadetlerini gerçekleştirmeleri için yapılan ve bir hafta kalıcılığı olan dezenfektanların koruyucu kimyasalları, insan sağlığını etkilemiyor.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.