DOLAR 32,5745 0.14%
EURO 34,9739 -0.16%
ALTIN 2.442,580,28
BITCOIN 20980100,11%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Çavuşoğlu, Alanya esnafının isyanını dinledi

Çavuşoğlu, Alanya esnafının isyanını dinledi

ABONE OL
10:25 - 10 Temmuz 2021 10:25
Çavuşoğlu, Alanya esnafının isyanını dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya esnafı ilçeye gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan Atatürk Caddesi’nde yer alan ancak sonra kapatılan yaya geçitlerinin tekrar açılmasını istedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin tarafından temin edilen 2 adet ambulans için düzenlenen dua törenine katıldı. Çavuşoğlu beraberindekilerle oda binası önündeki dua törenine geçerken Atatürk Caddesi esnafı kendisinden kapatılan yaya geçitlerinin tekrar açılmasını istedi. Eczacılar Sokak’tan gelen yolun karşısında bulunan yaya geçidinin kapatıldığını söyleyen esnaf, çok mağdur olduğunu iletti.

“BAŞKANIMIZLA DA GÖRÜŞÜRÜZ”

Atatürk Caddesi’nin Alanya Belediyesi’ne bağlı olduğunu belirten Çavuşoğlu, “Biz başkanımızla (Adem Murat Yücel) ile de görüşürüz” diye cevap verdi.

“BUNUN BİR ÇARESİNE BAKALIM”

Bir başka esnaf da, “Hükümet Caddesi’ni kapattılar. Eczacılar Sokak’tan inen yolun karşısındaki yaya geçidini de kapattılar” dedi. CHP ilçe Başkanı Coşkun Karadağ’ı yanına çağıran Çavuşoğlu, “Çözüm ne? Beraber ona bakalım” diye konuştu. Karadağ ise, “Avrupa Birliği’nin standartlarına göre, trafiğin 2 yönlü aktığı yaya geçitlerinde 200 metrede bir karşıdan karşıya geçiş olacak” dedi. Bunun üzerine Çavuşoğlu, karşıdan karşıya üstten geçiş sağlanıp sağlanamayacağını sordu. Çavuşoğlu, “Bunun bir çaresine bakalım. Belediye başkanımızla da bir konuşalım. Konuyu anladık. CHP İlçe Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımızla da beraber görüşelim. Ne yapacağımıza beraber karar verelim. Sorun da bizim. Çözmek de bize düşer” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.