DOLAR 32,5245 0.1%
EURO 34,9053 -0.21%
ALTIN 2.453,190,71
BITCOIN 20871460,47%
Antalya
27°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
CHP Alanya’dan Murat Özçelik sahaya indi

CHP Alanya’dan Murat Özçelik sahaya indi

ABONE OL
09:04 - 5 Şubat 2023 09:04
CHP Alanya’dan Murat Özçelik sahaya indi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya Diş Hekimleri Odası Alanya Temsilcisi Dt. Murat Özçelik, CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı olarak sahada çalışmalarına hız verdi. Antalya merkez ve ilçelerinde CHP teşkilatlarını ziyaret eden Özçelik, Manavgat, Serik, Aksu, Konyaaltı ve Muratpaşa’da büyük ilgiyle karşılandı. Özçelik’e partisinin Alanya, Antalya ve gençlik teşkilatlarından da destek vardı.

CHP’nin Alanya, Gazipaşa ve Gündoğmuş’u temsil eden Antalya Milletvekili Aday Adayı, Diş Hekimleri Odası Alanya Temsilcisi Dt. Murat Özçelik, Antalya merkez ve ilçelerinde CHP teşkilatlarını ziyaret etti. Özçelik, partilileri tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Özçelik, Manavgat ziyaretine ilişkin, “Manavgat İlçe Örgütümüzde İlçe Başkanımız sn. Oykun Başar ve yönetimini ziyaret ettik. Önceki İlçe Başkanlarımızdan Aliye Coşar, Asım Bozkurt, Mehmet Çınar başkanlarımız, Milletvekili Aday Adayımız Nezih Özgenç, Gençlik ve Kadın Kolu Başkanımız, delegelerimiz ve muhtarlarımızın da katılması bizi mutlu etti. Yaklaşan seçimleri konuştuk. Samimi, coşkulu ve kalabalık karşılamadan dolayı İlçe Başkanımız ve yönetimine teşekkür ederiz” dedi.

Özçelik, Serik ziyaretini ise, “Serik CHP ilçe Başkanımız Sn. Yusuf Dinç ve yönetimini ziyaret ettik. Kadın Kolları Başkanım Hülya Yedek, Gençlik Kolları Başkanım Şafak Aksu ve partilimizin yoğun katılımı ile güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Yaklaşan seçimleri konuştuk. Heyecanlı, samimi ve coşkulu karşılamalarından dolayı ilçe başkanımız ve yönetimine teşekkür ederim” sözleriyle değerlendirdi.

Özçelik, Aksu ziyaretine ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Aksu İlçe Başkanımız Sn. Kenan Yıldız ve yönetimini ziyaret ettik. Kadın ve gençlik kolu başkanımız, belediye meclis üyelerimizin katılımı bizi mutlu etti. Yaklaşan seçim sürecini konuştuk. Samimi ve yakın ilgilerinden dolayı ilçe başkanımız ve yönetimine teşekkür ederim.”

CHP Aksu İlçe Başkanlığı ise Özçelik’in ziyaretine ilişkin yayınladığı sosyal medya mesajında “Tabandan gelen, partinin her kademesinde görev yapmış, bölgesini temsil ve hak edenlerin görev alabilmesi temennimizdir. Milletvekili aday adayımız sayın Murat Özçelik ve arkadaşları ilçemizi ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ediyor, yolu açık olsun diyoruz” ifadelerini kullandı.

Özçelik, ziyaret turu kapsamında Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin ve yönetimini de unutmadı. Özçelik’in son durağı Konyaaltı oldu. Burada CHP İlçe Başkanı Onur Duruk ve yönetimiyle buluşan Özçelik, daha sonra Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’le de bir araya geldi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.