DOLAR 32,5341 0.11%
EURO 35,0055 -0.09%
ALTIN 2.437,530,07
BITCOIN 20985640,43%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
CHP ilçe Başkanı ‘Güven’ kaybediyor

CHP ilçe Başkanı ‘Güven’ kaybediyor

ABONE OL
12:23 - 29 Kasım 2021 12:23
CHP ilçe Başkanı ‘Güven’ kaybediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

CHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı’nda sular durulmuyor. CHP İlçe Başkanı Ömer Güven’in hem Gazipaşa Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Ali Yılmaz, hem de birlikte seçim kazandıkları Millet İttifakı ortağı İYİ Partili Meclis Üyesi Mehmet Yüksel ile uzun süredir devam eden anlaşmazlıkları partide gerilimi üst seviyeye çıkardı. Bu gelişmelerin ardından İlçe Başkanı Güven’in istifa ettirilecek olması gündeme bomba gibi düştü.
Geçtiğimiz günlerde yerel bir gazetede çıkan haberde Belediye Başkanı Yılmaz’a yakınlığı ile bilinen parti yöneticileri tarafından istifaya zorlanan Başkan Güven’in istifa kararı aldığı, Yılmaz öncülüğünde hareket eden parti içi muhalif grubunun eski İlçe Başkanı Vural Görgülü ile görüştükleri ileri sürüldü.
ESKİ BAŞKANDAN DEĞERLENDİRME
Konu hakkında görüştüğümüz CHP eski İlçe Başkanı Vural Görgülü, kendisinin parti içinde yaşanan oylarla uzaktan yakından hiçbir ilgisinin olmadığını belirterek böyle bir olayda adının geçmesinden bile çok rahatsızlık duyduğu ifade etti.
Görgülü, “Her partide benzer olaylar yaşanabilir. Ben partinin bu sorunu kendi içinde çözeceğine inanıyorum. Çünkü ben seçimle gelen bir ilçe başkanının seçimle gitmesi taraftarıyım. Bir partili olarak bu yaşanan olaylar, hem beni hem de bu partiye gönül vermiş insanları üzmüştür” diye konuştu.
YENİ BAŞKAN KİM OLACAK?
Bazı kaynaklar ise son zamanlarda İlçe Başkanı Güven’in sürekli vatandaşın güvenini kaybettiği ve konuşulanların aksine partiden 3 değil, 10’a yakın kişinin istifa edebileceğini iddia etti. Güven’in istifa dilekçesini önümüzdeki hafta CHP yönetimine sunması beklenirken siyasi kamuoyu yeni CHP ilçe başkanının kim olacağını merak etmeye başladı.

CHP İLÇE BAŞKANI- ÖMER GÜVEN

CHP ESKİ İLÇE BAŞKANI- VURAL GÖRGÜLÜ 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.