DOLAR 32,3691 0.15%
EURO 35,0304 -0.18%
ALTIN 2.321,810,11
BITCOIN 2272281-0,67%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Cips standını rüzgara kaptırdı

Cips standını rüzgara kaptırdı

ABONE OL
18:19 - 7 Mart 2021 18:19
Cips standını rüzgara kaptırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da iş yerinin önündeki cips standı rüzgar nedeniyle sürüklenen market sahibi Hamza Akyel, “Allah’tan yoldan araç geçmiyordu ucuz atlattık, görüntüleri izledikçe gülüyoruz” dedi.
Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi’nde rüzgar nedeniyle bir marketin önündeki cips standının devrilmeden metrelerce sürüklenmesi ve arkasından vatandaşların koşması güvenlik kamerasına yansıdı. Yola devrilen standın sosyal medyada paylaşılması ise izleyenleri gülümsetti.

Market sahibi Hamza Akyel, sabah saatlerinde yaşanan olayla ilgili olarak, “O sırada içeride müşteri vardı. Müşteriyle ilgileniyordum. Dışarıda hafif bir esinti vardı, cips standı hareket etmeye başladı. Oğluma koş deyinceye kadar stand ilerledi ve yola çıktı. Daha sonra yolun ortasına devrildi. Allah’tan o sırada yoldan geçen bir araç yoktu. İnsanlara, arabaya zarar verebilirdik, ucuz kurtulduk. Cips paketleri de patladı. Şimdi standı bağladık hareket etmesin diye” diye konuştu.

Akyel, kamera kayıtlarını izleyince kendisinin de güldüğünü belirterek, “Görüntüleri izleyince kendi kendime gülüyorum. Şaka amaçlı sosyal medyada paylaşıldı. Çok şükür küçük atlattık olayı” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.