DOLAR 32,3291 0.23%
EURO 35,0859 -0.14%
ALTIN 2.294,620,77
BITCOIN 22762370,82%
Antalya
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Dahaoğlu: “Alanya turizminde beklenti yüksek”

Dahaoğlu: “Alanya turizminde beklenti yüksek”

ABONE OL
18:19 - 27 Ekim 2022 18:19
Dahaoğlu: “Alanya turizminde beklenti yüksek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

 

Dünya devlerini ağırlayan Antalya Turizm Fuarı kapılarını açtı. Fuarda Alanya’yı Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) temsil etti. ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu,”Pandeminin hayatımızdan tamamen çekip gitmesi ve yeni eklenecek uçak planlamalarıyla birlikte 2023 yılının daha da iyi geçeceğini umuyoruz” dedi.

Antalya’da bu yıl 4’üncüsü düzenlenen yerli ve yabancı 10 binden fazla turizm profesyonelini ağırlayan Antalya Turizm Fuarı kapılarını açtı. 300 katılımcının yer aldığı fuarda Alanya’yı Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) temsil etti. İlk gün yaptığı temaslar neticesinde değerlendirmede bulunan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTİD Başkanı Burhan Sili, yaptığı açıklamada “Antalya Turizm Fuarı’nın ülke turizmimiz adına önemli buluşmalara ev sahipliği yaptığına inanıyorum. Ülke turizmimizin başkenti Antalya’da fuarın ilk gününde tur operatörleriyle yüz yüze oldukça faydalı görüşmeler yaptık. İngiltere ve Avrupa kaynak pazarlarımızın temsilcileriyle durum değerlendirmesi ve 2023 planlamalarını masaya yatırdık. Görünen o ki dünya genelinde salgın hastalık sorunlarının ortadan kalkması ve barış ortamının olumlu yönde ilerlemesi durumunda 2023’ü en az bu yılın seviyesinde geçireceğimizi umuyoruz. Barış ortamının olmadığı bir coğrafyada turizmin yapılabilmesi söz konusu olmuyor maalesef. Bu anlamda insanlık adına, bölgemiz adına ülke ekonomimiz adına daha iyi bir yılı dünya barışı içinde geçirmeyi temenni ediyoruz” dedi.

“GÜZEL SİNYALLER ALIYORUZ”

ALTAV ve ALTİD Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “Fuarın ilk günü tatmin edici bir katılım sağlandı. Akdeniz bölgesi turizm dinamiklerinin buluşma noktası haline gelen fuara talep yoğundu. Uzun yıllardır görmediğimiz acente temsilcisi dostları görme fırsatı bulduğumuz fuarda Alanya’dan da katılım oldu. Yaptığımız temaslarda doluluk oranları anlamında 2019 gibi verimli geçen bir yılı yakaladığımızın izlenimini edindik. Belki yılsonuna kadar daha da iyi seviyelere geleceğiz. Pandeminin hayatımızdan tamamen çekip gitmesi ve yeni eklenecek uçak planlamalarıyla birlikte 2023 yılının daha da iyi geçeceğini umuyoruz. İngiltere başta olmak üzere özellikle Avrupa pazarından güzel sinyaller alıyoruz. Konaklama tesisleri düzeyi ve verilen hizmet kalitesi olarak rakiplerimize nazaran çok iyi durumdayız. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın da son bulması durumunda ülke turizminin daha da iyi noktalara ulaşacağına inanıyoruz” dedi.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.