DOLAR 32,6030 0.13%
EURO 35,0224 0.45%
ALTIN 2.422,780,00
BITCOIN 2090310-3,79%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Demir, Başkan Yücel’den kaçakla mücadele için destek istedi

Demir, Başkan Yücel’den kaçakla mücadele için destek istedi

ABONE OL
15:01 - 17 Haziran 2021 15:01
Demir, Başkan Yücel’den kaçakla mücadele için destek istedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek kayıt dışı kuaför ve güzellik salonu işleten kişilere yaptırım uygulanması konusunda talepte bulundu.

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Başkan Demir ziyarette Alanya’da bulunan kaçak işyerleri ve kayıt dışı kuaförlük ve güzellik salonu işleten yabancı uyruklu kişilerle mücadele edilmesi konusunda Başkan Yücel’den destek istedi. Başkan Yücel de konu ile ilgili Alanya esnafının yanında ve dostu olduğunu belirtti.

ALESO Başkanı Demir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Kaçak çalışan işyerleri, özellikle de evlerinde kayıt dışı Kuaförlük ve güzellik salonu işleten yabancı uyruklu kişilerle mücadele için Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yüceli makamında ziyaret ederek destek istedim. Bir de, su, ilan reklam vergisi, çöp vergisi ve işgaliye vergilerinde indirimin talep ettik. Sağ olsun Başkanım destek vererek, esnaf dostu olduğunu gösterdi. Kendisine çalışmalarında başarılar dilerim. Bu salgın döneminde (pandemide) sağlıksız koşullarda çalışarak halkın sağlığı ile oynayanlar ile tam mücadele etmek için Kaymakamlığımıza ve İlçe sağlık müdürlüğüne de müracaat ederek gerekenin yapılmasını talep ettik. Değerli Esnaflarım, kaçak çalışanlara kesinlikle müsaade taviz yok. Evlerde ve dışarıda kaçak çalışanları bizlere bildirin gereğini hep birlikte yapalım. Bir ve beraber olursak başarırız. Hayırlı işler bereketli kazançlar diler, saygılar sunarım” ifadelerini kullandı.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.