DOLAR 32,5892 0.02%
EURO 34,9478 0.12%
ALTIN 2.429,05-0,03
BITCOIN 2173457-0,51%
Antalya
23°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
EMRAH YEŞİLKAYA’DAN MUAFİYET ELEŞTİRİSİ!

EMRAH YEŞİLKAYA’DAN MUAFİYET ELEŞTİRİSİ!

ABONE OL
11:59 - 29 Nisan 2021 11:59
EMRAH YEŞİLKAYA’DAN MUAFİYET ELEŞTİRİSİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İYİ Parti İlçe Teşkilatı Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve ALTSO Emlak Komisyonu Başkanı olan genç işadamı Emrah Yeşilkaya tam kapanma yasağından emlak sektöründe çalışanların muaf olmamasını eleştirerek “Bizler de bazı sektörler gibi ihracat yapan bir iş alanındayız. Hiç alakasız bazı iş kollarının pandemi yasağından muaf olmasını hayretle izlemekteyiz” dedi.

29 Nisan 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında tam kapanma döneminde bazı sektörlerin pandemi yasağından muaf olduğunun açıklanmasının ardından ALTSO Emlak Komisyonu Başkanı Yeşilkaya, açıklamalarda bulunarak alınan kararları eleştirdi. Yeşilkaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Alanya ekonomisinin bir nevi lokomotifi olan emlak sektörünün duayenleri ve bu işi hakkıyla yapan değerli arkadaşlarım adına bu açıklamayı yapma gereği duyduğumu belirtmek isterim. Ne acı ki bizlerin yıllardır bu memlekete kattığımız değerlerin birazcık olsa da görülmemesi bizleri derinden üzmektedir. Yıllık yaklaşık 300 Milyon Euro ihracat yapan sektörümüzün, bırakın destek paketlerinin içinde yer almamasını, önüne bir sürü engel çıkarılması bizlere ve çalışanlarımıza zarar vermektedir. Bizler de bazı sektörler gibi ihracat yapan bir iş alanındayız. Hiç alakasız bazı iş kollarının pandemi yasağından muaf olmasını hayretle izlemekteyiz. Yine Alanya’mıza yatırım yapmaya gelen misafirlerimizin rahatça dolaşabilmeleri ve bu yatırımı yerinde göstererek satışını gerçekleştirecek olan ve ülke ekonomisine ciddi katkısı olan emlak firmalarının yasak dahilinde olması anlamsız ve bir o kadar da tezattır” şeklinde konuştu.

Öte yandan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’e teşekkür eden Yeşilkaya, “Dün ve bugün her türlü sorunlarımızda yanımızda olan ve uğraş veren ALTSO Alanya Başkanımız Sayın  Mehmet Şahin’e de teşekkürlerimi borç bilirim. Bu gün karara bağlanacak olan pandemi yasağının son vaziyetinde, yetkililerin bu durumu anlayarak, tarafımıza müsbet bir karar çıkmasını umut ediyor, tüm meslektaşlarıma ve kamuoyuna saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.