DOLAR 32,3876 0.19%
EURO 34,9986 -0.23%
ALTIN 2.324,880,25
BITCOIN 2267013-0,70%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşalı üreticilere hakaret eden provokatöre suç duyurusu!

Gazipaşalı üreticilere hakaret eden provokatöre suç duyurusu!

ABONE OL
12:10 - 11 Haziran 2022 12:10
Gazipaşalı üreticilere hakaret eden provokatöre suç duyurusu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

Sofralık olmayan ve çöpe dökülen sebzelerin görüntüleri sosyal medyada paylaşan , Gazipaşa halkı ve üreticilere hakaret edip aşağılayan Uğur Akdağ hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Gazipaşa’da sofraya uygun olmadığı için çöpe dökülen sebzelerin görüntülerini çekip, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Uğur Akdağ, isimli şahıs hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Görüntüleri çekerken Gazipaşalı üretici ve esnaflara ‘vatan haini’, ‘şerefsiz’ ve ‘alçak’ gibi ifadeler kullanan kullanan Uğur Akdağ hakkında, Gazipaşa Cumhuriyet Savcılığı’na ‘alenen hakaret’, ‘halkı kin ve düşmanlığı tahrik’ ve ‘aşağılama’ nedeniyle suç duyurusunda bulunuldu.
Antalya Barosu Gazipaşa Temsilciliği Başkanı Ali Akyol ve avukatlar tarafından hazırlanan şikayet dilekçesi Cumhuriyet Savcılığı’na teslim edildi. Dün saat 15.15’te Gazipaşa Adliyesi’nde yapılan suç duyurusuna Antalya Barosu Gazipaşa Temsilcisi Av. Ali Akyol, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir, İyi Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin, CHP Kadın Kolları Neşe Bilgili Bakar, CHP Gençlik Kolları Başkanı Kerim Ercan Şanlı ve siyasi parti yöneticileri katıldı.

UĞUR AKDAĞI’IN CEZALANDIRILMASI İSTENDİ

Esnaf ve üreticilere hakaret edip aşağılayan Uğur Akdağ’ın cezalandırılmasının istediği suç duyurusunda şu ifadelere yer verildi, “son günlerde şüpheli tarafından çekilerek sosyal medya platformlarında alenen yayınlanan ve ülke gündemini meşgul eden bir video ile ismini Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten alan Gazipaşa halkına, üreticilerine ve esnaflarına karşı, ‘vatan haini’, ‘şerefsiz’ ve ‘alçak’ gibi ifadeler kullanılmak sureti ile hakaret edilmiştir.
Şüpehl, ülkece içinden geçtiğimiz ekonomik krizin tüm faturasını, çok zor şartlarda ürettiği ürünü değerinde satamayan ve yoksulluk sınırında yaşayan Gazipaşalı üreticilere, zor şartlarda ve artan mali yükümlülüklere rağmen Türk halkına ürün tedarik noktasında gece gündüz çalışan Gazipaşalı esnaflara ve tüm ilgililere yükleyerek bu yönde bir algı oluşturmaya çalıştırmaktadır.
Bu hali ile Gazipaşa halkını, tüm ülkedeki ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlara karşı, haksız ithamlarda hedef göstererek, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmektedir. Ülkemiz ekonomik gerçeklerinden kopuk ve üretim süreçlerinden habersiz olan şüpheli tarafından video ile toplumda Gazipaşa üreticisine ve esnafına karşı haksız bir ön yargı oluşmasına sebebiyet verilmiştir.
Bizler, Gazipaşa halkının bireyleri olarak, şüpheli hakkında ilçe halkımız aleyhine sarf ettiği ‘vatan haini’, ‘şerefsiz’ ve ‘alçak’ gibi kelimeler nedeniyle şikayetçiyiz. Meşteki sayısı kadar dava açılarak şüphelinin cezalandırılmasını saygı ile talep ederiz” ifadelerine yer verildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.