DOLAR 32,3283 0.21%
EURO 35,0048 -0.41%
ALTIN 2.308,791,39
BITCOIN 22867053,10%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa İYİ Parti’den özel davet

Gazipaşa İYİ Parti’den özel davet

ABONE OL
12:23 - 8 Mart 2022 12:23
Gazipaşa İYİ Parti’den özel davet
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER:HASAN KAYA /GAZİPAŞA 

İYİ Parti Gazipaşa İlçe Kadın Politikaları Başkanı Meral Karabulut, bugün düzenleyecekleri etkinliğe tüm kadınları davet etti. İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı Kadın Politikalar Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı, bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel etkinlik düzenleyecek.
Bugün düzenlenecek ‘Bir İYİ’lik Hareketi Kadın Dayanışması’nın hazırlıklarının tamamlandığını söyleyen Karabulut, “Bir İYİ’lik Hareketi Kadın Dayanışması gecemiz bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Düğün Salonu’nda kutlama programa yerel sanatçılarımız ile Ozan Yağız katılacak. Parti gözetmeksizin Gazipaşalı tüm kadınları geceye davet ediyorum” dedi.
Karabulut, yaptığı davet açıklamasında, “Her yıl 8 Mart’ta kutlanan Dünya Emekçi Kadınlar Günü Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen uluslararası bir gündür. Kadına karşı yapılan her türlü ayrımcılığın her zaman karşındayız. Kadınlarımız isterlerse her türlü zorluğun üstesinden gelebilir. Ekonomi, siyaset, sanat, eğitim ve sosyal yaşamda kadını dışlayan her türlü anlayışa başkaldırarak kadınlarımızın her alanda varlığını güçlendirecek adımlar atacağız” diye konuştu.
Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen Gazipaşa İlçe İYİ Parti Teşkilatı’ndaki tüm partililere teşekkür ettiğini dile getiren Karabulut, “Bizler cinsiyetçi yaklaşıma karşı çıkarak siyasi, sosyal, kültürel yani kısacası yaşamın her alanında kadınlarımızın aktif olduğunu görmek istiyoruz. Bir gün olsun elimizdeki bütün işleri bırakalım, kendimiz için güzel, keyifli bir şeyler yapalım. Gelin kadın kadına buluşmanın keyfini yaşayalım” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.