DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2041615-2,27%
Antalya
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa park çalışmaları tamamlandı

Gazipaşa park çalışmaları tamamlandı

ABONE OL
11:04 - 17 Nisan 2023 11:04
Gazipaşa park çalışmaları tamamlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Yeni Mahalle’de bulunan Merkez Camii yanında başlattığı park çalışmalarını tamamladı. Parka iş insanı rahmetli Ali Oğuz’un adı verilecek.

Gazipaşa Yeni Mahalle’de Merkez Cami yanında bulunan ve Gazipaşa için önemli bir tarif noktası olan eski Ali Oğuz Petrol İstasyonu’nun bulunduğu bölgeye, Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan park projesi çalışmaları tamamlandı. Uzun yıllar boyunca Gazipaşalı iş insanı rahmetli Ali Oğuz tarafından gaz ve petrol istasyonu olarak işletilen ve istasyon taşındıktan sonra atıl görünümde olan bölge, Gazipaşa Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de yapılan 18. Madde imar uygulaması ile ilçeye park alanı olarak kazandırılmıştı. İstasyondan kalan boş tankerlerin yer altından çıkartılmasının hemen ardından bölgede çalışmalara başlayan Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park alanında çalışmaları tamamlayarak halkın hizmetine açtı.

Yaklaşık 400 m2 alanda başlanan çalışmalarda, Gazipaşa için oldukça önem arz eden ve ilçe halkı tarafından da manevi bir öneme sahip olan eski petrol istasyonunun eski binası korunup restore edilirken, bölgede kısa süreli oturma alanlarının bulunduğu güzel bir park yapıldı. Gazipaşa Merkez Camii yanında bulunan park alanı açık alanda ibadet yapmak isteyenlere de hizmet edeceğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, parka iş insanı rahmetli Ali Oğuz’un adının verildiğini söyledi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.