DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046781-2,47%
Antalya
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’da daha önce ceza yazılan sürücü polise hakaretten gözaltına alındı

Gazipaşa’da daha önce ceza yazılan sürücü polise hakaretten gözaltına alındı

ABONE OL
11:05 - 3 Mart 2023 11:05
Gazipaşa’da daha önce ceza yazılan sürücü polise hakaretten gözaltına alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA/ GAZİPAŞA 

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri, deniz yolunda bir motosiklet sürücüsüne tam 20 bin TL para cezası yazı yazılan motosiklet sürücüsü polis ekiplerine hakaretten gözaltına alındı.
Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri, geçtiğimiz günlerde deniz yolunda plakası tel ile bağlanan, aynaları olmayan ve eksik evrakları bulunan motosiklet sürücüsü E.G’ye 20 bin TL para cezası uyguladı. Daha önce de defalarca para cezası uygulanan motosiklet sürücüsü, “78 bin TL ceza yazdınız” diyerek polislere sitemde bulundu. Bunun üzerine polisler de “Sen kurallara uysaydın hiç ceza yazılmazdı demek ki kurallara uymamışsın ceza yazılmış. Bundan sonra da trafik kurallarına uyarsan kimse sana ceza yazmaz” diyerek uyarıda bulundular. Trafik polisleri daha sonra motosikleti çekiciye yükleyip Yediemin Otoparkı’na gönderdi.

SOSYAL MEDYADA POLİS EKİPLERİNE HAKARET ETTİ

Olaydan sonra polis ekipleri, 20 bin TL ceza yazılan E.G’nin sosyal medya hesabından emniyet güçlerine hakaret içerikli paylaşımlar yaptığını tespit etti. Daha sonra E.G’yi gözaltına alan polisler şahıs hakkında işlem başlattı.Emniyetteki ifadesinnin ardından ‘Kamu personeline hakaret etme’ suçuyla hakim karşısına çıkartılan E.G., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.