DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045602-2,46%
Antalya
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’da grup yolunda bakım onarım çalışması başlatıldı

Gazipaşa’da grup yolunda bakım onarım çalışması başlatıldı

ABONE OL
11:33 - 28 Şubat 2023 11:33
Gazipaşa’da grup yolunda bakım onarım çalışması başlatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

Gazipaşa’da grup yolunda bakım onarım çalışması başlatıldı.

Gazipaşa’nın Çakmak Mahallesi’nden geçen ve Çörüş, Çığlık, Yeşilyurt gibi çok sayıda yaylanın ulaşımını sağlayan bozuk yolun bakıma alınmaması Çörüş Mahalle Muhtarı Rafik Akça’yı da isyan ettirmişti. DSİ 13. Bölge Müdürlüğü heyelan oluşan bölgede sorunu çözmek için çalışma başlattı.
Yolun tehlike oluşturduğunu belirten Çörüş Mahalle Muhtarı Rafik Akça yaklaşık 1 yıl önce Facebook sayfasında yaptığı paylaşımda Akça şu ifadelere yer verdi; “Bu yol Çakmak Mahallesi Basmakçı mevkiinde heyelan olup çökmekte, dereden yapılması gereken istinat duvarı Büyük Şehir Belediyesi tarafından ağır göçen toprağın üstüne yapılarak, enerji hattı ile birlikte hızlı göçmesine sebep olacak, her ne kadar uyarsak ve serzenişte bulunsak da dinlemediler. Kamuoyunun vicdanına havale ediyorum. Saygılarımla” diyerek yetkililere sitem etmişti.

DSİ 13. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BÖLGEDE ÇALIŞMA BAŞLATTI

Antalya DSİ Bölge Müdürlüğü dün Gazipaşa’nın Çakmak Mahallesi’nin çıkışında heyelan oluşan bölgede bakım onarım çalışması başlattı. Bu çalışmalardan dolayı memnun kalan Çörüş Mahalle Muhtarı Rafik Akça, bahane üretmiyoruz, çözüm üretiyoruz. Çakmak, Çörüş, Yeşilyurt ve Çığlık Gurup yolumuzda tehlike arz eden bölgede heyelan ve çökmeyi önlemek için çalışma bakım onarım çalışması başlamıştır. Bu çalışmadan dolayı DSİ 13 Bölge Müdürümüz Özhan Erdanışman’a şahsım ve mahalle halkım çok teşekkür ediyorum” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.