DOLAR 32,4522 -0.12%
EURO 34,8264 -0.53%
ALTIN 2.442,390,27
BITCOIN 2077325-0,99%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’da kurban satış pazarı kuruldu

Gazipaşa’da kurban satış pazarı kuruldu

ABONE OL
17:16 - 4 Temmuz 2022 17:16
Gazipaşa’da kurban satış pazarı kuruldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Gazipaşa’da vatandaşların Kurban Bayramı’nda kurban ibadetini rahat ve temiz bir ortamda yapabilmesi için Koru Mahallesi Fidanlık mevkiinde kurban satış pazarı kuruldu.
Gazipaşa Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, vatandaşların kurbanlıklarını sağlıklı, kurallara uygun hijyenik bir ortamdan alabilmesine yönelik hazırlıklarını tamamladı.
Gazipaşa Kaymakamlığı ve Gazipaşa Belediyesi’nin 2022 yılı için kurban satış alanı olarak belirlediği Koru Mahallesi Fidanlık mevkii sınırları içinde yer alan arazide çalışmalar sona erdi. Gazipaşa Belediyesi ekipleri, kurban satış işlemlerinin temiz, rahat ve profesyonel olması amacıyla geçici kurban satış alanı olarak kullanılan alanda yoğun bir çalışma yürüttü. Arazideki zemin düzleştirildi ve otlar temizlendi.
Kurban Pazarında düzen sağlamak için ağıl yerleri işaretlenerek aralıklı olarak su hatları çekildi. Kurban pazarının ışıklandırmaları tamamlandı. Tuvalet ve lavabolar yerleştirildi. Alanda yapılan hazırlık ile büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için toplam 94 parsel hazırlandı. Daha önce kura çekiminde yerleri belirlenen satıcılar kurban pazarına gelmeye başladı. Kurban satış pazarının hazırlanması için Gazipaşa Belediyesi Zabıta, Fen İşleri, Temizlik, Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ortaklaşa bir çalışma yürüttü.

“Esnafımıza bol bereketli kazançlar, hemşehrilerimize iyi alışverişler diliyorum”

Kurban Pazarının temiz ve hijyenik olması için çaba sarf ettiklerini belirten Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz “Kurban satış pazarımız Koru Mahallesi Fidanlık mevkiinde hizmete hazır. Satıcılara yer teslimini yaptığımız pazarda, nezih ve hijyenik bir ortam sağlamak için çalışmalarımız devam ediyor. Esnafımıza bol bereketli kazançlar, hemşehrilerimize iyi alışverişler diliyorum” dedi. Merkezi konumda olan kurban satış alanı Kurban Bayramı’na dek faaliyette olacak.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.