DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2042607-2,23%
Antalya
24°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’da Şeker Ağa Konakları’nda şikayetler bitmiyor

Gazipaşa’da Şeker Ağa Konakları’nda şikayetler bitmiyor

ABONE OL
12:26 - 13 Nisan 2023 12:26
Gazipaşa’da Şeker Ağa Konakları’nda şikayetler bitmiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

Gazipaşa’nın Bakılar Mahallesi’nde bir kaç yıl önce yapılan Şeker Ağa Konakları’nda sorunlar bitmek bilmezken, şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor.

Gazipaşa’da inşaatı yapan müteahhit Süleyman Tartar’ın bir çok işi tamamlamadığı için mağdur olduklarını belirten vatandaşlar, kendilerini mağdur neden müteahhide tepki gösterdiler.

Konaklardan daire alan Eylem ve Halil Özen çifti, yaşadıkları mağduriyeti Büyük Alanya Gazipaşa Temsilcisi Hasan Kaya’ya anlattı.

“Biz 2022’de daire almak için müteahhitle anlaştık, Mart ayında yarı parasını yatırdık. Haziran’da ikinci taksit için anlaştık, ‘Daire bitecek’ denildi, 29 Haziran’da tüm ödemelerimizi yaptık, evi alırken içinde ısıtma ve soğutma sistemi, kafeteryası, spor salonu, çocuk parkı, kapalı park, güneş enerjisi var’ denildi. 20 Temmuz’da evime geldim, soğutma sistemi yoktu. Süleyman Tartar’ı aradım, ‘ev çok sıcak, soğutma sistemi ne zaman olacak?’ diye sordum. Bana ‘bir tarih veremem, ben öyle bir söz vermedim. Memnun değilsen evi aldığın fiyata sat, ya da bitmeden taşınmasaydın’ dedi. ama evi alırken Temmuz’da gireceğimi söyleyerek aldım ve Haziran’da da evin ödemesi bitmişti. ‘Ben sistemden çıkıyorum ve klima taktıracağım’ dedim, adamları geldi, ‘abla vanayı sökeceğiz’ dedi. Ben de ne bileyim, sistemin içine benden habersiz köpük sıkmışlar ve sistemimi bozmuşlar. 2 ay sonra köpük sıktıklarını kendileri itiraf ettiler. 2 ay önce evimde depremden zarar gören aileler kaldı, ardiye bölümünü su basmış. Temizlemişler, yetkili şahsa bildirdim, ‘ev kokuyor ve küf oldu’ dedim, hala gelen yok. Çatımda kiremitler takılı değil, 2 aydır yazıyorum, hala gelecekler. Çocuk parkının malzemeleri de evimin önünde atılı duruyor, onun ne olacağı meçhul, diğer daire alanlar gibi bizi de çok mağdur etti” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.