DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050849-2,12%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’da vatandaşı isyan ettiren soruna prefabrik çözümü

Gazipaşa’da vatandaşı isyan ettiren soruna prefabrik çözümü

ABONE OL
12:23 - 31 Mart 2023 12:23
Gazipaşa’da vatandaşı isyan ettiren soruna prefabrik çözümü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA/ GAZİPAŞA 

Gazipaşa’nın doğal güzelliklerinden biri olan ve her yıl binlerce kişiyi ağırlayan Kral Koyu’nda telefon ve tuvalet sorunu yaşanıyor şeklinde Hasan Kaya’nın Gazipaşa Gazetesi’nde gündeme getirdiği haberin hardından hareke geçen Gazipaşa Belediyesi bölgeye prefabrik tuvalet koydu.

Gazipaşa’nın Güney Mahallesi’nde bulunan Kral Koyu’ndaki sorunların dile getirildiği haberin ardından harekete geçen Gazipaşa Belediyesi, bölgeye prefabrik tuvalet koydu. Güney Mahalle’si Nohut Yeri Mevkii’nde Delik Deniz olarak bilinen ve yaz aylarında yerli ve yabancı çok sayıda misafirin ziyaret ettiği bölgedeki sorunla ilgili açıklamalarda bulunan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Şimdi ekiplerimiz tuvaletlerinin su ve pis su giderleri bağlıyor. Daha sonra tuvaletler misafirlerin hizmetine açılacaktır” dedi.

İŞTE GAZİPAŞA GAZETESİ’NİN GÜNDEME GETİRDİĞİ O HABER

Gazipaşa’nın Güney Mahallesi Nohut Yeri Mevkii’nde delik denize gezmeye gelen misafirler, “Koy denizi ve güneşiyle çok güzel ve herkesi kendine hayran bırakıyor. Biz burayı fotoğraflardan gördük ve geldik ama geldiğimize pişman olduk. Burada insanların ihtiyacını gidereceği bir tuvalet dahi olmaması insanları buraya geldiğine bin pişman ediyor. Eski yolu çok bozuktu şimdi yol asfaltlanmış ve çok güzel olmuş. Bu konuda mahalle muhtarına ve belediye başkanına çok teşekkür ediyoruz. Ama şimdi burada tuvalet ve telefon sorununda biran önce giderilmesi gerekiyor. Burası sit alanı olabilir ama buraya betondan bir şey yapmak zorunda değilsiniz. Çünkü burada insanlar gerçekten çok mağdur oluyor. İçecek bir su dahi bulamıyorsunuz, bu nedenle buraya prefabrik bir tuvalet, mini bir büfe ve baz istasyonu koyarak telefon sorunu giderilebilir. Vatandaşlar olarak bu konuda yetkililerden yardım istiyoruz” diye konuştular.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.