DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048738-1,76%
Antalya
24°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’da yürekleri ağza getiren görüntü

Gazipaşa’da yürekleri ağza getiren görüntü

ABONE OL
10:31 - 8 Mart 2023 10:31
Gazipaşa’da yürekleri ağza getiren görüntü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA/ GAZİPAŞA 

Gazipaşa’da geçmişte meydana gelen ölümlü ve yaralamalı iş kazalarından kimsenin ders almıyor. Deniz yolunda 5 katlı bir inşaatta güvenlik önlemi almadan yapılan çalışma, inşaat sahiplerinin ve işçilerin geçmişte yaşanan üzücü iş kazalarından hiç bir ders almadığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Büyük Alanya Haber olarak geçtiğimiz günlerde bazı inşaatlarda çalışan işçilerin binalarda baretsiz, uygun iş kıyafeti ve güvenlik halatları takmadan çalışma yaptığını gündeme getirmiş ve bu konuda yetkili göreve davet etmiştik.
Tüm uyarılara rağmen ilçede hala bazı inşaatlarda işçilerin önlem almadan çalışma yaptığı görüldü. Dün Pazarcı Mahallesi’nde Güven İnşaat Şirketi’ne ait olduğu öğrenilen inşaatın 5 katında işçilerin hiç bir can güvenliği almadan yaptığı çalışma, çevredekilerin yüreğini ağzına getirdi. İnşaatın üst katına demir çıkaran vinçteki demirleri indiren işçicilerin; bırakın güvenlik önlemini zaman zaman cep telefonu ile bile görüşme yaptığı görüldü. Gazipaşa’da yapılan birçok inşaatta İşçilerin can güvenliği konusunda önlem almadan çalışma yaptığını belirten vatandaşlar, “İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? insanlar geçmişte meydana gelen ölümlü ve yaralamalı iş kazalarından neden neden hiç ders almıyor?” diyerek bu konuda yetkileri göreve davet etti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.