DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047878-2,51%
Antalya
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’da zabıta ekipleri kaldırım işgaline ‘dur’ dedi

Gazipaşa’da zabıta ekipleri kaldırım işgaline ‘dur’ dedi

ABONE OL
13:15 - 29 Mart 2023 13:15
Gazipaşa’da zabıta ekipleri kaldırım işgaline ‘dur’ dedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

Gazipaşa’da son birkaç yıldır inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gazipaşa’nın farklı bölgelerinde devam eden inşaatlara her gün bir yenisi eklenirken, bazı müteahhitlerin kaldırım işgali yaptığını belirten vatandaşlar “Müteahhitler bu gücü nereden alıyor” diyerek duruma tepki gösterdiler. Dün yayımlanan haberimizin ardından olay yerine giden belediye zabıtaları inşaat sahibini uyardı ve işgal ettiği kaldırımları temizletti.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Son bir kaç yıldır inşaat sayısının hızla artığı Gazipaşa’da bazı duyarsız müteahhitler sürekli yol ve kaldırımları işgal ederken, vatandaşlar hem zabıtaya hem de kaldırım işgali yapan müteahhitlere tepki gösterdiler. Gazipaşa’da bir kaç hafta önce Pazarcı Mahallesi’nde bazı müteahhitlerin kaldırım ve yolları işgal edip bozduğunu gündeme gelmişti.
Şimdi de yeni mahallede Aslan Mobilya İnşaat’ın kaldırım işgali yapması vatandaşların tepkisine neden oldu. Müteahhitlerin inşaata başlamadan kaldırım işgaline başladığını belirten vatandaşlar “Müteahhitler bu gücü nereden alıyor acaba?” diyerek bu konuda denetim yapmayan Gazipaşa Belediyesi zabıtalarına tepki gösterdi.

“ZABITANIN ADI VAR, KENDİ YOK”

Gazipaşa’da bazı duyarsız vatandaşlar tarafından her geçen gün kaldırım ve yol işgallerinin atığından yakınan vatandaşlar ilçenin merkezinde esnaflar yollara duba koyup tapulu malı gibi kullanıyor. Vatandaşları kullanacağı kaldırımları İstediği gibi işgal ediyor. İlçenin merkezinde 100 metrekare iş yeri hafta sonunda 200 metrekare kareye çıkarılıyor. Belediye zabıtaları ise ne hikmetse defalarca geçip gelmesine rağmen bu kaçak yapıları ve işgalleri görmezden geliyor diyerek serzenişte bulundular.

 

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.